Waar heb je hulp bij nodig?

Bekijk onderstaande pagina’s voor meer informatie.

Niet gevonden wat je zocht? We helpen je graag verder.

Contact

shortleaseland gevel

Populaire leaseopties

Nieuw

Ford Transit Connect

L1

€ 559 p.m
Nieuw

Opel Vivaro

L2H1

€ 569 p.m
Nieuw

Ford Transit Connect

L1

€ 559 p.m

Veelgestelde vragen

 • Wat is shortlease?

  Shortlease is een vorm van full operational lease, maar voor een kortere periode. Zo zijn onder andere onderhoud, pechhulp en wegenbelasting inbegrepen in de overeenkomst. Je kunt al een auto leasen vanaf 1 maand, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een contract voor langere periode af te sluiten of de lease per maand te verlengen. Zo heb je dus meer flexibiliteit zonder extra zorgen.

 • Hoe lang duurt shortlease?

  Shortlease is een aantrekkelijk alternatief voor leasen of huren als je voor een kortere periode een personenauto of bedrijfswagen nodig hebt. Bij Shortleaseland is het mogelijk om een contract af te sluiten voor een periode van minimaal één maand en maximaal 24 maanden. Hiermee is shortleasen een stuk flexibeler dan leasen voor de lange termijn en vaak ook goedkoper dan huren. Na de afgesproken looptijd van je contract is deze per maand opzegbaar.

 • Kun je shortleasen met een negatieve BKR-registratie?

  Bij Shortleaseland weten we dat je als ondernemer voor diverse uitdagingen komt te staan. Deze kunnen uiteindelijk resulteren in een negatieve BKR-registratie. Hoewel je een verzoek kunt indienen om de registratie te verwijderen, blijft het in de tussentijd lastig om een auto te leasen. Shortlease is dan een goede uitkomst. Een auto leasen met negatieve BKR-registratie is in veel gevallen bij Shortleaseland geen probleem. Zo ben je op korte termijn toch voorzien van comfortabel vervoer, zonder dat je een langlopende verplichting hoeft aan te gaan.

 • Is levering op locatie ook mogelijk?

  Wij kunnen jouw leaseauto overal in Nederland afleveren, tegen een kleine meerprijs. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de auto op te komen halen op onze locatie. Dit is op de Havenstraat 28, 5347KK in Oss.

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?