ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu


Shortlease occasion: de voordelen op een rijtje

Bij ShortleaseLand kunt u terecht voor een groot aanbod aan shortlease occasions. De occasions zijn eerder in gebruik geweest bij onze klanten en worden volledig gereinigd en rijklaar gemaakt.

Wat is occasion shortlease?

Kiest u voor shortlease van een occasion bij ShortleaseLand, dan leaset u een jong gebruikte auto tegen zeer flexibele voorwaarden. Wij hebben veel occasions in ons aanbod klaarstaan die direct beschikbaar zijn. Veel van deze auto’s zijn zelfs nog tegen de lage 14% bijtelling verkrijgbaar.

Flexibele en goedkope shortlease

U profiteert van de laagste prijsgarantie, kunt direct in de auto rijden en zelf de looptijd kiezen. Onze occasions zijn al beschikbaar vanaf één maand. Bovendien hanteren wij een opzegtermijn van eveneens een maand. Dit geldt voor zowel onze occasions als onze nieuwe auto’s. Occasion shortlease auto’s zijn per direct beschikbaar, zodat u direct mobiel bent. Flexibel, goedkoop en goede service: dat kunt u verwachten van ons.

Staat van onze occasions

Onze tweedehands auto’s zijn altijd uitstekend onderhouden en zijn nooit ouder dan 5 jaar. Dit betekent dat we over het algemeen een zuinige, milieuvriendelijke aanbod hebben. Heeft een auto meer dan 100.000 kilometer op de teller staan? Dan zetten we de auto over het algemeen niet meer in. Daarom zal je weinig verschil in onderhoud merken ten opzichte van een nieuwe shortlease auto. Onze occasions zijn beschikbaar in diverse modellen, typen en formaten. Wij kijken samen met u wat de beste optie is voor uw specifieke situatie.

14% bijtelling

De bijtellingcategorieën die we tot 2015 kenden, zijn op de schop gegaan. In 2016 zijn de bijtellingregels aangescherpt en kennen we nog maar vier bijtellingcategorieën: 4% bijtelling, 15% bijtelling, 21% bijtelling en 25% bijtelling. De populaire 14% bijtelling categorie is komen te vervallen, maar niet bij ShortleaseLand. Bij ons kunt u nog steeds nieuwe én occasions leasen met slechts 14% bijtelling. Bovendien bieden wij de laagste prijsgarantie, zodat u nooit teveel betaalt. Geïnteresseerd in shortlease van een occasion? Neem dan contact met ons op of vraag online een offerte aan.