088 700 1888 Offerte aanvragen
Menu Mobiel menu
1 t/m 18 maanden lease
Per maand opzegbaar
Laagste prijsgarantie

Auto huren vanaf 1 maand

Wilt u een auto of bedrijfswagen huren voor minimaal een maand? Heeft u dan al eens aan korte lease oftewel shortlease gedacht? Shortlease is een auto leasen op basis van all-inclusive lease (ook wel operational lease genoemd). Dit betekent dat u een auto leaset of huurt inclusief verzekering, onderhoud, reparaties, motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer. U betaalt alleen nog de brandstof. Een auto huren of leasen kan al vanaf 1 maand en is (na afloop van de contractperiode) per maand opzegbaar. Voordelig én flexibel dus. Wat wilt u nog meer?

Shortlease is goedkoper dan huren en flexibeler dan long-lease!

1 maand een auto huren of shortleasen

Bij huren denkt u aan hoge maandbedragen of een hoge borg, maar dat is bij shortlease niet het geval. Sterker nog, een auto huren voor een maand is stukken duurder dan shortlease. Kortom shortlease is de ideale oplossing wanneer u een auto wilt huren voor 1 of meerdere maanden. De goedkope prijzen van leasen, maar de flexibiliteit van huren. U zit niet vast aan langdurige contracten of verplichtingen. We zien niet voor niets dat shortlease steeds populairder wordt zowel zakelijk als particulier.

Voor langere tijd een auto nodig? Ook dan is shortlease een optie. Shortleasen is bij ons namelijk mogelijk vanaf één maand, tot wel 18 maanden. Bent u eenmaal in het bezit van uw auto en bevalt het zo goed dat u hem langer wilt houden? Dan is dat dus ook geen probleem. Wij denken mee met uw mobiliteitsbehoefte.

Ruime keuze in shortlease aanbod

Shortleaseland is de grootste aanbieder van shortlease auto’s van Nederland. Wij hebben (bijna) alle merken en modellen op voorraad en daardoor is onze keuze ruimer dan een gemiddeld auto verhuurbedrijf. Op deze manier kunt u altijd de huurauto vinden die bij uw situatie past. Of het nu gaat om een ruime personenbus voor een vakantie, een bedrijfswagen voor tijdelijk gebruik of het proberen van een elektrisch voertuig. U kunt bij ons terecht. De voertuigen zijn altijd in een luxe uitvoering zodat u zich comfortabel kunt verplaatsen.

Altijd een representatieve auto zonder reclame van een autoverhuurbedrijf. Eigen bestickering ook mogelijk!

Voordelen van Shortleaseland

– Grootste aanbod shortlease auto’s van Nederland
– Goedkoper dan een auto huren voor een maand
– All-inclusive lease
– U kunt direct gaan rijden (binnen 48 uur mogelijk)
– Rijden met negatieve BKR mogelijk
– Per maand opzegbaar

Goedkoper

Goedkoper

Shortlease is goedkoper
Korte lease

Korte lease

Vanaf 1 maand
Inclusief

Inclusief

Operational lease

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Open chat
Welkom bij Shortleaseland, waarmee kunnen we u helpen?