ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Audi A1 shortlease vanaf € 509,00

De Audi A1 shortlease is direct beschikbaar uit het wagenpark, zodat u snel de weg op kunt. Bij Shortleaseland.nl nemen we alle zorg uit handen en u komt niet voor onverwachte kosten te staan. De Audi A1 shortlease is maandelijks opzegbaar en daardoor ook voor kortere perioden zeer geschikt.

Vraag nu een offerte aan
Audi A1 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Audi A1 shortlease offerte

Bij Shortleaseland.nl kunt u ook terecht als starter of ZZP-er. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een shortlease van de Audi A1 en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Audi A1 voorziet in al uw mobiliteitsbehoefte, de auto is comfortabel, representatief en sportief. Daarnaast is de Audi A1 uitgerust met LED technologiën, wat zorgt voor een luxe uitstraling. In 2011 is de Audi A1 verkozen tot ‘Auto van het jaar 2011’ door het Britse autotijdschrift What Car?. U least bij ShortleaseLand al een Audi A1 vanaf € 509,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Audi A1 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Audi A1 goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Audi A1 leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers, maar ook detacheerders. 

Audi A1 bij ShortleaseLand

De Audi A1 behoort tot de categorie comfort. U least bij ShortleaseLand al een Audi A1 vanaf € 509,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Audi A1 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.