Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Audi A1 shortlease vanaf € 429,00

De Audi A1 shortlease is direct beschikbaar uit het wagenpark, zodat u snel de weg op kunt. Bij Shortleaseland.nl nemen we alle zorg uit handen en u komt niet voor onverwachte kosten te staan. De Audi A1 shortlease is maandelijks opzegbaar en daardoor ook voor kortere perioden zeer geschikt.

Vraag nu een offerte aan
Audi A1 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Audi A1 shortlease offerte

Bij Shortleaseland.nl kunt u ook terecht als starter of ZZP-er. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een shortlease van de Audi A1 en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat.


 

Audi A1 shortlease informatie

De Audi A1 shortlease voorziet in al uw behoeften aan mobiliteit. De auto biedt uitstekend comfort, maar ziet er ook nog zeer representatief uit. Zo zijn bijvoorbeeld niet alleen de voor- en achterlichten voorzien van LED-verlichting, ook in het interieur komt dit terug. In 2011 werd de Audi A1 zelfs benoemd tot 'Auto van het jaar' door het Britse autotijdschrift What Car?. Voor slechts € 429,00 per maand leaset u de comfortabele Audi A1. Voor deze prijs neemt Shortleaseland alle zorgen uit handen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onderhoud, verzekeringen en belastingen.

Zakelijke shortlease

Ons acceptatiebeleid is ruimer dan bij andere leasemaatschappijen. Een shortlease Audi A1 is er niet alleen voor de grotere bedrijven, maar ook startende ondernemers en ZZP-ers kunnen bij Shortleaseland terecht. Heeft u dus een tijdelijke mobiliteitsbehoefte? Wij helpen u graag verder en voorzien in flexibele shortlease vanaf 1 maand. U kunt het leasecontract na een introductieperiode van één maand opzeggen. Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Audi A1 bij Shortleaseland.nl

Een Audi A1 shortlease is al vanaf € 429,00 beschikbaar bij Shortleaseland. Deze prijs is op basis van all-inclusive; alle zaken zoals reparatie, onderhoud, verzekering en belasting zijn inbegrepen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratie rompslomp. Dat doen wij! Ook kunnen wij op het gebied van wagenparkbeheer iets voor u betekenen. Door onze kennis kunnen wij uw medewerkers adviseren en voorzien in de administratieve afhandeling.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.