ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Audi Q7 shortlease vanaf € 1.595,00

Vraag nu een offerte aan
Audi Q7 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Audi Q7 shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Audi Q7.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Audi Q7 is een luxe SUV van het merk Audi en is in 2006 geïntroduceerd. De huidige SUV’s zijn meer net zoals vroeger, de terreinkwaliteiten worden steeds minder belangrijk. Het gaat vooral om de luxe, looks, een fijne hoge instap en veel ruimte. De nieuwe Audi Q7 vormt het schoolvoorbeeld. De Q7 is een combinatie van rust en luxe. Tijdens het rijden voel je het enorme volume van de auto, maar dankzij de vierwielbesturing is de Q7 heel wendbaar. Zet je de Drive Select-knop in Dynamic, dan rijdt de Q7 snaarstrak en wordt de besturing zeer direct. Het interieur is een oase van rust, met prachtige materialen en een sublieme afwerking. De cockpit is voorzien van een digitaal display, maar het uitklapbare scherm is nog steeds aanwezig. U least bij ShortleaseLand al een Audi Q7 vanaf € 1.595,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Audi Q7 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Audi Q7 goedkoop aangeboden kan worden.

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Audi Q7 leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Audi Q7 bij ShortleaseLand

De Audi Q7 behoort tot de categorie luxe. U least bij ShortleaseLand al een Audi Q7 vanaf € 1.595,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Audi Q7 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.