Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

BMW 1 serie shortlease vanaf € 549,00

Bij Shortleaseland.nl profiteert u van de laagste prijsgarantie en zo betaalt u nooit te veel voor een BMW 1 serie shortlease. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar én omdat we uit voorraad leveren, kunt u direct rijden.

Vraag nu een offerte aan
BMW 1 serie shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

BMW 1 serie shortlease offerte

Zowel gevestigde bedrijven als startende ondernemers kunnen bij Shortleaseland.nl terecht. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor shortlease van de BMW 1 serie en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat.


 

BMW 1 serie shortlease informatie

Bij de shortlease van een BMW 1 serie hoeft u nooit een maand onnodig te betalen. Na de introductieperiode van één maand is het contract al maandelijks op te zeggen. Hierdoor is een shortlease de perfecte uitkomst voor een schommelende mobiliteitsbehoefte, zoals een tijdelijk project in een andere provincie. Het openbaar vervoer kan zelfs duurder uitvallen én u rijdt natuurlijk met meer comfort in een BMW 1 serie. Omdat het contract zo’n korte looptijd heeft, loopt u geen risico tot stilstand en heeft u niet te maken met een dure afkoopsom.

Zakelijke shortlease BMW 1 serie

Met de shortlease BMW 1 serie kunt u zonder zorgen rijden en in een representatieve auto bij uw klanten verschijnen. Al onze wagens worden geleverd inclusief Pechhulp binnen Europa. Shortleaseland.nl komt bij u op locatie en voorziet u direct van vervangend vervoer, zodat u alsnog uw afspraak of kantoor kunt bereiken. Het shortlease aanbod is niet alleen voor gevestigde bedrijven, ook starters en ZZP-ers zijn van harte welkom!

Wij begrijpen dat beginnend ondernemers ook een mobiliteitsbehoefte hebben en dat onderscheidt ons van traditionele leasemaatschappijen. Het acceptatiebeleid bij Shortleaseland.nl is ruimer, terwijl traditionele bedrijven vaak enkel met gevestigde organisaties in zee gaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een shortlease van de BMW 1 serie? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Bij Shortleaseland.nl betaalt u nooit te veel

Shortleaseland.nl biedt de laagste prijsgarantie. Bij sommige modellen zijn we zelfs 50% goedkoper dan concurrenten. Waarom? We hebben alles in eigen beheer, waardoor we veel kosten besparen op externe partijen. Het onderhoud, de reparatie en administratie worden door eigen adviseurs en monteurs geregeld. Hierdoor kunnen we snel schakelen, maar profiteert u ook van een lagere prijs.

De BMW 1 serie shortlease wordt all-inclusive geleverd, dus prijzen zijn inclusief onderhoud, reparatie, belasting en verzekeringen. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.