ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

BMW 3 serie shortlease vanaf € 729,00

Bij Shortleaseland.nl profiteert u van de laagste prijsgarantie en zo betaalt u nooit te veel voor een shortlease BMW 3 serie. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar én omdat we uit voorraad leveren, kunt u direct rijden.

Vraag nu een offerte aan
BMW 3 serie shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

BMW 3 serie shortlease offerte

Zowel gevestigde bedrijven als startende ondernemers kunnen bij Shortleaseland.nl terecht. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor shortlease van de BMW 3 serie en ontvang binnen 4 uur een passend aanbod.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De BMW 3-serie is een populair model van BMW en is in 1975 geïntroduceerd. De 3-serie is door de jaren heen regelmatig vernieuwd. Daarnaast heeft de BMW 3-serie van 1992 tot 2011 in de Car and Driver magazine 'Ten Best' lijst gestaan en is in 2006 verkozen tot 'Auto van het jaar 2006'. De 3-serie is een sportieve en comfortabele auto. U least bij ShortleaseLand al een BMW 3-serie vanaf € 729,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de BMW 3-serie dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de BMW 3-serie goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een BMW 3-serie leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers, maar ook detacheerders. 

BMW 3-serie bij ShortleaseLand

De BMW 3-serie behoort tot de categorie luxe. U least bij ShortleaseLand al een BMW 3-serie vanaf € 729,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een BMW 3-serie met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.