Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

BMW 3 serie shortlease vanaf € 649,00

Bij Shortleaseland.nl profiteert u van de laagste prijsgarantie en zo betaalt u nooit te veel voor een shortlease BMW 3 serie. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar én omdat we uit voorraad leveren, kunt u direct rijden.

Vraag nu een offerte aan
BMW 3 serie shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

BMW 3 serie shortlease offerte

Zowel gevestigde bedrijven als startende ondernemers kunnen bij Shortleaseland.nl terecht. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor shortlease van de BMW 3 serie en ontvang binnen 4 uur een passend aanbod.


 

BMW 3 serie shortlease zonder verrassingen

Het is fijn om zekerheid te hebben over de maandelijkse kosten van uw leaseauto. Wij zorgen ervoor dat u bij een shortlease van de BMW 3 serie niet voor verrassingen komt te staan. De kosten zijn de gehele loopduur van het contract hetzelfde én u profiteert bij Shortleaseland.nl van all-inclusive prijzen. Prijzen zijn namelijk inclusief onderhoud, reparatie, belasting en verzekeringen. Hierdoor weet u wat u maandelijks betaalt en hoeft u alleen nog te tanken.

Geen zorgen, wij bieden de laagste prijsgarantie. Bij sommige modellen zijn we zelfs 50% goedkoper dan concurrenten. Shortleaseland.nl heeft namelijk reparatie, onderhoud en administratie in eigen beheer. Hierdoor besparen we veel kosten op externe partijen en kunnen we u een voordelige prijs bieden.

Zakelijke shortlease BMW 3 serie

De BMW 3 serie wordt inclusief Pechhulp binnen Europa geleverd. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw vervoer en kunt u altijd in een leaseauto rijden. Bij schade of klachten komt Shortleaseland.nl de auto bij u op locatie halen en voorziet u direct van vervangend vervoer. Zo kunt u alsnog uw afspraken of kantoor bereiken. Wij begrijpen de mobiliteitsbehoefte van ondernemers én de waarde van een afspraak. Afspraak is afspraak bij Shortleaseland.

Het shortlease aanbod is niet alleen voor gevestigde bedrijven, ook starters en ZZP-ers zijn van harte welkom. Voor één leasecontract kunt u al bij ons terecht. Er zijn echter wel extra kortingen bij grotere wagenparken. Zo profiteren zowel starters als grotere bedrijven van het aanbod van Shortleaseland.nl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een shortlease van de BMW 3 serie? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Waarom de BMW 3 serie?

De BMW 3 serie is één van de populairste modellen van de Duitse autofabrikant en maar liefst zes maal vernieuwd uitgebracht. Deze wagen heeft van 1992 tot 2011 in de Car and Driver magazine Ten Best lijst gestaan en in 2006 won de BMW 3 serie ook tweemaal de titel Auto van het jaar. Deze sportieve auto valt op en zorgt ervoor dat u veel plezier beleeft aan uw kilometers op de weg. U least al een BMW 3 serie bij Shortleaseland vanaf € 649,00 (all-in) per maand. U hebt hierbij de keuze uit een stationwagen en sedan.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.