ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Citroën C1 (nieuw model) shortlease vanaf € 279,00

Met de nieuwe Citroën C1 shortlease kunt u voordelig en zuinig rijden. Wat de lease extra aantrekkelijk maakt is de bijtelling van 14%. Ook bij het nieuwe model van de Citroën C1 is de shortlease maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Citroën C1 (nieuw model) shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Citroën C1 (nieuw model) shortlease offerte

Shortleaseland heeft een ruim acceptatiebeleid voor aanvragen voor een shortlease van de nieuwe Citroën C1. Ook als starter of ZZP-er komt u in aanmerking voor zowel shortlease als lease. Vraag direct naar de mogelijkheden.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Citroën C1 is een miniklasse auto en is de opvolger van de Citroën Saxo. De C1 is het kleinste model binnen de 'C-serie' van Citroën en is daardoor uitstekend voor stadsverkeer. De Citroën C1 is naast zuinig, ook enorm milieuvriendelijk. U least bij ShortleaseLand al een Citroën C1 vanaf € 279,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Citroën C1 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Citroën C1 goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Citroën C1 leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers, maar ook detacheerders. 

Citroën C1 bij ShortleaseLand

De Citroën C1 behoort tot de categorie zuinig. U least bij ShortleaseLand al een Citroën C1 vanaf € 279,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Citroën C1 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.