Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Citroën C1 (nieuw model) shortlease vanaf € 249,00

14%

Met de nieuwe Citroën C1 shortlease kunt u voordelig en zuinig rijden. Wat de lease extra aantrekkelijk maakt is de bijtelling van 14%. Ook bij het nieuwe model van de Citroën C1 is de shortlease maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Citroën C1 (nieuw model) shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Citroën C1 (nieuw model) shortlease offerte

Shortleaseland heeft een ruim acceptatiebeleid voor aanvragen voor een shortlease van de nieuwe Citroën C1. Ook als starter of ZZP-er komt u in aanmerking voor zowel shortlease als lease. Vraag direct naar de mogelijkheden.


 

Vernieuwde Citroën C1 shortlease informatie

De nieuwe Citroën C1 voorziet in al uw mobiliteitsbehoeften en is het perfecte vervoer in de drukke stad. Deze wagen rijdt zuinig en is daarmee ook milieuvriendelijk. Omdat de 14% bijtelling ook voor deze Citroën C1 shortlease geldt, zijn de maandelijkse kosten extra voordelig. Vanaf slechts € 249,00 per maand leaset u al een nieuw model Citroën C1. Dit maandbedrag is all-inclusive, wat inhoudt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over reparatie, onderhoud en verzekeringen

Citroën C1 (nieuw model): Zakelijke shortlease

Shortleaseland heeft een ruimer acceptatiebeleid, waarmee we ons onderscheiden van andere leasemaatschappijen. U kunt al bij ons terecht voor de shortlease van één auto. Dat maakt onze diensten ook geschikt voor kleinere bedrijven en ZZP-ers. Als starter bent u van harte welkom, maar ook als u beheerder bent van een groter wagenpark kunt u contact opnemen. Beheerders van grotere wagenparken shortleasen de nieuwe Citroën C1 tegen speciale condities.

Natuurlijk profiteert u in alle shortlease gevallen van de 14% bijtelling. Het bijtellingspercentage wordt berekend op basis van de CO2 uitstoot van de wagen. Door de lage uitstoot van de Citroën C1 valt de auto in deze categorie. Bij Shortleaseland is het tot wel 60 maanden mogelijk om van deze voordelige fiscale regeling te profiteren.

De nieuwe Citroën C1

De nieuwe Citroën C1 is één van de nieuwste modellen uit het wagenpark van Shortleaseland. Deze auto kenmerkt zich door een dynamisch en vernieuwend uiterlijk gepaard met sportieve uitstraling. Omdat u het nieuwe model Citroen C1 shortlease maandelijks kunt opzeggen, heeft u geen afkooprisico of risico tot stilstand. U kunt het contract beëindigen als een medewerker uit dienst gaat of een samenwerkingsverband ten einde loopt.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.