Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Fiat 500 shortlease vanaf € 249,00

Met de Fiat 500 shortlease kunt u snel de weg op, want deze zuinige auto wordt direct uit voorraad geleverd. Zoals altijd bij Shortleaseland.nl kunt u de lease maandelijks opzeggen. Wat de Fiat 500 shortlease nu extra aantrekkelijk maakt, is dat de auto op basis van shortlease ook nog beschikbaar is met een bijtelling van 14%.

Vraag nu een offerte aan
Fiat 500 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Fiat 500 shortlease offerte

Ook als starter of ZZP-er kunt u een vrijblijvende offerte voor een shortlease van de Fiat 500 aanvragen. Shortleaseland voorziet u binnen 4 uur van een offerte die bij uw budget past.


 

Fiat 500 shortlease bij Shortleaseland.nl

Veel ondernemers hebben maar een tijdelijke behoefte aan een auto of willen niet het risico lopen om onnodig lang aan een leaseauto vast te zetten. Behoort u tot deze groep, dan is shortlease voor u dé oplossing. Wilt u een shortlease contract afsluiten voor de Fiat 500? Dan bent u bij Shortleaseland aan het juiste adres. U kunt profiteren van vele voordelen en u betaalt nooit te veel. Het is helemaal aan u of u kiest voor een Fiat 500 shortlease contract voor een maand of voor langer. Uiteraard geldt: hoe langer de contractduur, hoe lager het maandbedrag.

All-inclusive shortlease Fiat 500

Heeft u voornemens om een shortlease offerte aan te vragen voor de op het oog compacte, maar verrassend ruime Fiat 500, dan nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Onze prijs is all-inclusive, wat inhoudt dat u de Fiat 500 kunt leasen en niet op hoeft te draaien voor onverwachte kosten, zoals onderhoud, verzekering (ook voor inzittenden), belasting en herstel.

Fiat 500 is uniek

Als u kiest voor de Fiat 500, dan heeft u gekozen voor een aantrekkelijke personenauto die door het publiek is ontworpen. Mensen mochten via internet suggesties voor het ontwerp indienen en dat is ook massaal gedaan. Hoewel de auto aan de buitenkant wellicht wat compact lijkt, is hij van binnen zeer ruim en comfortabel. Het is daarom een goede keuze om een shortlease contract af te sluiten voor dit model als u een opvallende en comfortabele auto wilt leasen.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.