ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Fiat 500 shortlease vanaf € 279,00

Met de Fiat 500 shortlease kunt u snel de weg op, want deze zuinige auto wordt direct uit voorraad geleverd. Zoals altijd bij Shortleaseland.nl kunt u de lease maandelijks opzeggen. Wat de Fiat 500 shortlease nu extra aantrekkelijk maakt, is dat de auto op basis van shortlease ook nog beschikbaar is met een bijtelling van 14%.

Vraag nu een offerte aan
Fiat 500 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Fiat 500 shortlease offerte

Ook als starter of ZZP-er kunt u een vrijblijvende offerte voor een shortlease van de Fiat 500 aanvragen. Shortleaseland voorziet u binnen 4 uur van een offerte die bij uw budget past.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Fiat 500 is een compacte stadsauto die is geïnspireerd op de Fiat 500 uit 1957 en is in 2007 opnieuw geïntroduceerd. Bij de ontwikkeling van dit model werd het publiek nauw betrokken. Suggesties voor het ontwerp konden gemaakt worden via het internet, en dit werd dan ook massaal gedaan: de website kreeg het eerste jaar bijna 4 miljoen bezoekers. De auto is in 2008 verkozen tot 'Auto van het jaar 2008' en heeft de maximale veiligheidsscore van vijf sterren behaald op de NCAP crashtest. U least bij ShortleaseLand al een Fiat 500 vanaf € 279,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Fiat 500 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Fiat 500 goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Fiat 500 leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers, maar ook detacheerders. 

Fiat 500 bij ShortleaseLand

De Fiat 500 behoort tot de categorie zuinig. U least bij ShortleaseLand al een Fiat 500 vanaf € 279,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Fiat 500 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.