Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Fiat Panda shortlease vanaf € 249,00

Met de Fiat Panda shortlease kunt u snel de weg op, want deze zuinige auto wordt direct uit voorraad geleverd. Zoals altijd bij Shortleaseland.nl kunt u de lease maandelijks opzeggen. Wat een shortlease Fiat Panda nu extra aantrekkelijk maakt, is de bijtelling van 14%.

Vraag nu een offerte aan
Fiat Panda shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Fiat Panda shortlease offerte

Ook als u net gestart bent met uw onderneming of geen personeel heeft, kunt u een vrijblijende offerte aanvragen. U ontvangt de offerte voor een shortlease Fiat Panda binnen 4 uur.


 

Fiat Panda shortlease per maand opzegbaar

Veel ondernemers hebben maar voor een korte periode een auto nodig en willen niet het risico lopen om onnodig lang aan een leaseauto vast te zitten. Herkent u dit mobiliteitsprobleem? Shortlease is dan dé oplossing voor u. Bij het afsluiten van een contract voor een shortlease Fiat Panda heeft u geen verplichtingen voor een lange looptijd. Contracten bij Shortleaseland.nl zijn maandelijks opzegbaar, zonder afkoopsom. U kunt zelf bepalen of u 1, 2 of meer maanden leaset. Wel geldt: hoe langer de contractduur, hoe lager het maandbedrag.

Extra voordelige shortlease bij Shortleaseland.nl

Shortleaseland.nl is tot zelfs 50% goedkoper dan concurrenten. We hebben in- en verkoop, onderhoud, reparatie en administratie in eigen beheer, waardoor we weinig uitbesteden aan externe partijen. Hierdoor zijn we in staat om een Fiat Panda shortlease extra voordelig aan te bieden. Alle prijzen zijn all-inclusive en u hoeft dus niet op te draaien voor onverwachte kosten zoals onderhoud, verzekering en belasting. Ook de reparatie en schadegevallen worden uit handen genomen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Zakelijke shortlease Fiat Panda

Het shortleasen van een Fiat Panda is al mogelijk vanaf € 249,00 per maand. De Panda is een moderne, kleine doch functionele personenauto. In 2012 werd de derde generatie van de Fiat Panda geïntroduceerd en sindsdien zijn er wereldwijd miljoenen van deze voertuigen verkocht. Deze wagen behoort tot de categorie zuinige auto’s en als u veel kilometers maakt, is deze auto een plezier voor uw rijcomfort én extra vriendelijk voor portemonnee.

Shortleaseland.nl is er zowel voor de grote bedrijven als kleine ondernemers. Als starter of ZZP-er kunt ook een offerte aanvragen voor de shortlease van de Fiat Panda. Er is geen minimumeis aan het aantal leaseauto’s dat u moet afnemen. Wel profiteert u van extra kortingen als u over een groter wagenpark bezit of wilt bezitten.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.