ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Fiat Panda shortlease vanaf € 299,00

Met de Fiat Panda shortlease kunt u snel de weg op, want deze zuinige auto wordt direct uit voorraad geleverd. Zoals altijd bij Shortleaseland.nl kunt u de lease maandelijks opzeggen. Wat een shortlease Fiat Panda nu extra aantrekkelijk maakt, is de bijtelling van 14%.

Vraag nu een offerte aan
Fiat Panda shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Fiat Panda shortlease offerte

Ook als u net gestart bent met uw onderneming of geen personeel heeft, kunt u een vrijblijende offerte aanvragen. U ontvangt de offerte voor een shortlease Fiat Panda binnen 4 uur.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Fiat Panda is een compacte stadsauto van Fiat en is in 1980 geïntroduceerd. De tweede generatie Panda, die in 2003 is geïntroduceerd, werd verkozen tot 'Auto van het jaar 2004'. In 2012 werd de derde generatie Panda geïntroduceerd, welke gebaseerd is op het platform van de Fiat 500. In de periode van 1980 tot 2017 zijn er 7,5 miljoen Panda's verkocht, waarvan bijna 193.000 in Nederland. U least bij ShortleaseLand al een Fiat Panda vanaf € 299,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Fiat Panda dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Fiat Panda goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Fiat Panda leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers, maar ook detacheerders. 

Fiat Panda bij ShortleaseLand

De Fiat Panda behoort tot de categorie zuinig. U least bij ShortleaseLand al een Fiat Panda vanaf € 299,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Fiat Panda met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.