Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Fiat Punto shortlease vanaf € 349,00

14%
Benzine
Vraag nu een offerte aan
Fiat Punto shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Fiat Punto shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Fiat Punto.


 

Fiat Punto opvolger van de Fiat Uno

In 1993 volgde de Fiat Punto de Fiat Uno op. De tweede generatie Fiat Punto kwam in 1999 op de markt en werd opgevolgd door de derde in 2012. In 1995 kreeg de Punto de titel Auto van het jaar en in 1997 was het zelfs de best verkochte auto in Europa. De Fiat Punto was de eerste Fiat met de Dual Drive functie waarbij de stuurbekrachtiging op een lichtere stand gezet kan worden bij bepaalde snelheden om gemakkelijker in de stad te kunnen sturen. Kenmerkend aan de Fiat Punto is dat het geen grille heeft. Tevens was de Punto de eerste Fiat die het ronde Fiat logo droeg, ter ere van Fiat’s honderdste verjaardag. U kunt de Fiat Punto al leasen vanaf € 349,00 per maand bij ShortleaseLand.

Shortlease een Fiat Punto

ZZP-ers, startende en gevestigde ondernemers zijn bij ShortleaseLand welkom voor de korte termijn lease van een Fiat Punto. Met dit acceptatiebeleid onderscheidt ShortleaseLand zich van andere leasemaatschappijen. Na de introductieperiode van 1 maand , zijn onze leasecontracten per maand opzegbaar, waardoor het afkooprisico en het risico tot stilstand weggenomen worden. Als een project afgerond wordt of een werknemer stopt met werken, kunt u het leasecontract maandelijks opzeggen, waardoor u niet langer dan gewenst aan het leasecontract vastzit.

Leasen van een Fiat Punto

U vindt de Fiat Punto in de categorie shortlease auto's vanaf € 349.00. Al onze leasecontracten zijn all-inclusive overeenkomsten waarbij reparatie, onderhoud, verzekering en houderschapsbelasting zijn inbegrepen. Het leasen van een Fiat Punto bij ShortleaseLand is de ideale oplossing voor ieder mobiliteitsprobleem. Als u interesse hebt, kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.