Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Ford Fiesta shortlease vanaf € 349,00

Vraag nu een offerte aan
Ford Fiesta shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Ford Fiesta shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Ford Fiesta.


 

Ook ZZP’ers leasen een Ford Fiësta

Alweer in 1976 introduceerde Ford zijn nieuwe model in de economyklasse, de Ford Fiësta. Destijds geïntroduceerd als een auto die niet al te duur was maar toch goede rijeigenschappen had. De kenmerkende grille zorgde ervoor dat de Fiësta een voor die tijd zeer goede weerstandscoëfficiëntwaarde had. Vanaf 2008 produceert Ford alweer de zesde generatie Fiësta vanuit haar fabrieken in Thailand en het Duitse Keulen, het model dat u bij ShortleaseLand kunt u leasen vanaf € 349,00 (all-in) per maand. De Fiësta is nieuw of jong gebruikt.

Of u nu een ZZP-er, starter of een gevestigd bedrijf bent, er is altijd een personenauto die u bij ShortleaseLand kunt leasen. Als u veelal projectmatig of met een variërend aantal werknemers werkt, dan kan onze flexibele opzegtermijn erg waardevol voor u zijn. Zodra een project ten einde loopt kunt u de lease immers opzeggen.

Shortlease een Ford Fiësta

Bij ons is behalve de gevestigde ondernemer ook de starter en ZZP-er van harte welkom! Behalve onze laagdrempelige acceptatie gaat de korte termijn lease van een Ford Fiësta bij ons gepaard met meerdere voordelen. Omdat de contracten na de eerste maand per maand opzegbaar zijn, loopt u als ondernemer totaal geen risico. Wanneer een project ten einde loopt of een medewerker stopt met werken, kunt u het contract per maand opzeggen. Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Leasen van een Ford Fiësta

U vindt de Ford Fiësta in categorie II, het leasen van een Ford Fiësta kan bij ShortleaseLand vanaf slechts € 349,00 (all-in) per maand!

Het leasen van een Ford Fiësta brengt geen grote investering met zich mee, hetgeen de koop van een auto wel doet. Het leasen van een Ford Fiësta kan vanaf slechts € 349,00 (all-in) per maand. Deze prijs valt vaak tot 50% lager uit dan bij huren. Onze auto's rijdt u all-inclusive, dit wil zeggen dat u met het leasen van een Ford Fiësta bij ShortleaseLand geen omkijken heeft naar verzekering en belasting. Tevens hoeft u met onderhoud en reparatie geen rekening te houden; al deze kosten zijn inbegrepen bij het leasen van een Ford Fiësta.