Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Ford Focus shortlease vanaf € 429,00

Vraag nu een offerte aan
Ford Focus shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Ford Focus shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Ford Focus.


 

3 Generaties Ford Focus

Dat de Ford Focus in zowel 2001 als 2002 de best verkochte auto ter wereld uit de bus kwam, geeft wel aan dat de Ford Focus een van de populairdere personenauto's is. In 1998 zagen we de Ford Focus voor het eerst rondrijden. Inmiddels zijn er al meer dan 4 miljoen auto's van dit model geproduceerd. De eerste generatie werd gemaakt tussen 1998 en 2005 en in 2001 voorzien van een facelift. De tweede generatie stamt van 2004 en werd gemaakt tot 2010, deze Focussen delen hun platform met de Volvo S40, V50 en C70, de Mazda3 en de Ford C-MAX. In Detroit, op de Detroit Motor Show, presenteerde Ford in januari 2010 alweer de derde generatie van dit goedverkopende model. De verkoop hiervan is begonnen in 2011.

Wanneer uw behoefte aan mobiliteit regelmatig schommelt, biedt een Ford Focus lease bij ShortleaseLand de perfecte oplossing. Alle personenauto's die ShortleaseLand aanbiedt, zijn nieuw tot jong gebruikt en verkeren in uitstekende technische en representatieve staat. Doordat wij onder andere onderhoud en de in- en verkoop van de auto's in eigen beheer hebben, is het voor ons mogelijk de auto's 50% goedkoper aan te bieden dan o.a. verhuurmaatschappijen.

Shortlease een Ford Focus

Een groot verschil tussen traditionele leasemaatschappijen en ShortleaseLand, is dat bij ons niet alleen de gevestigde ondernemer welkom is, maar ook de starter en de ZZP-er. Een van de voordelen die gepaard gaat met de korte termijn lease van een Ford Focus bij ShortleaseLand, is het feit dat u als ondernemer totaal geen risico loopt; onze contracten zijn immers per maand opzegbaar na een periode van 1 maand . Wanneer een project ten einde loopt of een medewerker stopt met werken, kunt u het contract per maand opzeggen. Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Leasen van een Ford Focus

U vindt de Ford Focus in categorie III, wat inhoudt dat het leasen van een Ford Focus bij ons kan vanaf slechts € 429,00 (all-in) per maand. Het voordeel van het leasen van een Ford Focus bij ShortleaseLand zit voornamelijk in het feit dat u geen omkijken heeft naar reparatie en onderhoud. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de verzekering en belasting van de auto. Al deze zaken zijn inbegrepen bij het leasen van een Ford Focus. Dat u deze Ford Focus all-inclusive al rijdt vanaf € 429,00 (all-in) is uiteraard een ander bijkomend voordeel. Of u nu een gevestigd ondernemer of juist starter bent, u kunt altijd bij ShortleaseLand terecht om uw mobiliteitsbehoefte te vervullen!

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.