Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Ford Ka shortlease vanaf € 249,00

Vraag nu een offerte aan
Ford Ka shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Ford Ka shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Ford Ka.


 

Nieuwe Ford Ka

In 1996 werd de Ford Ka door Ford geïntroduceerd als stadsauto. De Ford Ka is ontworpen aan de hand van de New Edge ontwerpstijl; een combinatie van ronde vormen en scherpe lijnen. Dit is de stijl die we terugzien bij de Ford Focus. De Ford Ka gaat inmiddels al ruim 15 jaar mee omdat deze bij het publiek erg geliefd is. Dat de Ford Ka nu ruim 15 jaar uit is, wil niet zeggen dat er tussentijds niets veranderd is. In 2008 kwam de tweede generatie Ford Ka's op de markt met een uiterlijk dat voortkomt uit "Kinetic Design", wat ook bijvoorbeeld de Ford Ka kenmerkt. Het nieuwe model Ka is door Ford en Fiat samen ontwikkeld en wordt gebouwd in de fabriek waar de vrijwel technisch identieke Fiat 500 en Fiat Panda ook van de band rollen. Bij ShortleaseLand staat de Ford Ka in de lease vanaf € 249,00 (all-in) per maand.

Wanneer uw behoefte aan mobiliteit regelmatig schommelt, is een shortlease van een Ford Ka de perfecte oplossing. Een kleine en zuinige auto die uiterst representatief is. Wanneer u de Ford Ka bij ShortleaseLand wilt leasen, is de auto nieuw of jong gebruikt.

Shortlease een Ford Ka

Een belangrijk verschil tussen traditionele leasemaatschappijen en ShortleaseLand, is dat bij ons naast gevestigde ondernemers ook starters en ZZP-ers van harte welkom zijn. De korte termijn lease van een Ford Ka bij ShortleaseLand gaat gepaard met vele voordelen. Omdat onze contracten na de eerste maand per maand opzegbaar zijn, loopt u als ondernemer totaal geen risico. Wanneer een project ten einde loopt of een medewerker stopt met werken, kunt u het contract per maand opzeggen. Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Ford Ka leasen

U vindt de Ford Ka in categorie I. Dit wil zeggen dat u bij ons al een Ka kunt leasen vanaf slechts € 249,00 (all-in) per maand. Doordat de auto een geringe uitstoot heeft, kunt u profiteren van de lage bijtelling.

Een Ford Ka leasen kan vanaf € 249,00 (all-in) per maand. Evenals bij onze andere auto's, betreft dit een all-inclusive overeenkomst waarin het onderhoud, reparatie, belasting en verzekering zijn inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs. Omdat de in- en verkoop van de leaseauto's, evenals het onderhoud en reparatie in eigen beheer worden gedaan, is het voor ons mogelijk de auto's zo'n 50% onder de prijs van concurrerende verhuurmaatschappijen aan te bieden.