Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Ford Mondeo shortlease vanaf € 695,00

Vraag nu een offerte aan
Ford Mondeo shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Ford Mondeo shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Ford Mondeo.


 

De Mondeo is een grote gezinsauto die sinds 1992 door het Amerikaanse autobedrijf Ford wordt geproduceerd in hun fabriek in het Belgische Genk. De naam Mondeo is afgeleid van het Latijns woord ‘mundus’, wat ‘wereld’ betekent. Ford heeft de Mondeo bedoeld als wereldauto. De Ford Mondeo is geïntroduceerd als opvolger van de Ford Sierra, hoewel het design van beide auto's weinig overeenkomsten vertoont. In 1996 werd de eerste generatie opgevolgd door de tweede, waarna de derde generatie verscheen in 2000. De vierde generatie kwam in 2007 op de markt. De Mondeo kenmerkt zich door een stijlvol design met vloeiende lijnen en een elegant interieur.

De Ford Mondeo is beschikbaar voor shortlease vanaf € 695,00 (all-in) per maand. Voor deze prijs beschikt u over een auto die in perfecte staat verkeert dankzij dealeronderhoud.

Shortlease een Ford Mondeo

ShortleaseLand hanteert een eigen acceptatiebeleid, waardoor naast gevestigde ondernemers ook starters en ZZP-ers bij ons terechtkunnen. Hiermee onderscheidt ShortleaseLand zich van traditionele leasemaatschappijen. De korte termijn lease van een Ford Mondeo kent bij ons bovendien vele voordelen. Omdat u het contract na een startperiode van 1 maand , per maand op kunt zeggen loopt u als ondernemer helemaal geen risico. Wanneer een medewerker stopt met werken of een project ten einde loopt, kunt u het contract per maand opzeggen. Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand! In deze categorie vindt u naast de shortlease van een Ford Mondeo ook de Opel Zafira - 7 persoons, Volkswagen Passat, Audi A4, Audi A3, BMW 3 serie, Nissan Qashqai, Mercedes Benz C-Klasse, Kia Sportage, Volkswagen Touran, Volvo V60, Mercedes Benz A-Klasse, Volkswagen Sharan - 7 persoons, Volvo xc60, Audi Q3, Mercedes-Benz CLA, Audi Q5 en de Land Rover Range Rover Evoque.

Leasen van een Ford Mondeo

U vindt de Ford Mondeo in de categorie shortlease auto's vanaf € 595.00. Een Ford Mondeo kunt u bij ShortleaseLand leasen vanaf slechts € 695,00 (all-in) per maand. De voorwaarden van het leasecontract zijn bovendien erg aantrekkelijk. Het onderhoud, de houderschapsbelasting, reparatie en de verzekering zijn immers bij de lage prijs inbegrepen. Bijkomend voordeel voor u is dat u zich daarover dus geen zorgen hoeft te maken en bezig kunt zijn met hetgeen u wèl wilt doen; ondernemen.