ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Jaguar E-pace shortlease vanaf € 1.095,00

Vraag nu een offerte aan
Jaguar E-pace shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Jaguar E-pace shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Jaguar E-pace.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Jaguar E-Pace is een compacte SUV van het merk Jaguar en is in 2017 geïntroduceerd. Momenteel is de E-Pace het kleinste model van Jaguar. Jaguar heeft ervoor gekozen om de E-Pace veel overeenkomst te geven van zijn broer de Jaguar F-Pace. Vergeleken met de BMW X2 en de Volvo XC40 heeft de E-Pace een sterke coupé-daklijn. Aan de achterkant zijn de typische Jaguar-achterlichten aanwezig en aan de voorkant is de enorme Jaguar grille onmisbaar. Het interieur is mooi en klassiek vormgegeven, met veel overeenkomsten van de F-type. Achterin is de beenruimte behoorlijk, maar zit je gauw met je hoofd  tegen het dak. Wat wel opvallend is is de grote van de kofferruimte, met 557 liter is het fors. U least bij ShortleaseLand al een Jaguar E-Pace vanaf € 1.095,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Jaguar E-Pace dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Jaguar E-Pace goedkoop aangeboden kan worden.

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Jaguar E-Pace leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Jaguar E-Pace bij ShortleaseLand

De Jaguar E-Pace behoort tot de categorie luxe. U least bij ShortleaseLand al een Jaguar E-Pace vanaf € 1.095,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Jaguar E-Pace met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.