Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Kia Picanto shortlease vanaf € 249,00

Vraag nu een offerte aan
Kia Picanto shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Kia Picanto shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Kia Picanto.


 

Nieuw model Kia Picanto

De Kia Picanto, die ook wel bekend staat als de Kia Morning, is een middelgrote auto van het Zuid-Koreaanse automerk Kia Motors. In 2004 werd de Kia Picanto. Het model onderging een facelift in 2007 waarbij enkele kleine dingen gewijzigd werden. In 2011 kwam de tweede generatie Kia Picanto op de markt. In 2011 won de Picanto de iF Product Design prijs in de categorie ‘Transportation Design’ en in 2012 de Red Dot prijs in de categorie Automobiles, transportation, commercial and water vehicles. U least al een Kia Picanto als hatchback bij ShortleaseLand vanaf€ 249,00 per maand.

Shortlease een Kia Picanto

ShortleaseLand onderscheidt zich met haar unieke acceptatiebeleid van traditionele leasemaatschappijen. Naast gevestigde ondernemers zijn namelijk ook ZZP-ers en startende ondernemers van harte welkom voor de shortlease van een Kia Picanto. Aangezien al onze contracten maandelijks opzegbaar zijn na de introductieperiode van 1 maand , loopt u totaal geen risico tot stilstand en afkooprisico! Zodra een project ten einde loopt of een werknemer stopt met werken, kunt u het leasecontract immers per maand opzeggen.

Leasen van een Kia Picanto

U vindt de Kia Picanto in de categorie shortlease auto's vanaf € 249.00. Voor deze prijs least u de Kia Picanto all-inclusive en hebt u geen omkijken naar onderhoud, verzekering, houderschapsbelasting en reparatie, omdat al deze zaken bij de leaseprijs zijn inbegrepen. Met haar lage prijzen en variabele opzegtermijn is ShortleaseLand de ideale leasepartner voor iedere ondernemer. Bij interesse in de korte termijn lease van een Kia Picanto kunt u contact met ons opnemen middels het offerte formulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.