ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Land Rover Range Rover Sport shortlease vanaf € 1.595,00

Vraag nu een offerte aan
Land Rover Range Rover Sport shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Land Rover Range Rover Sport shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Land Rover Range Rover Sport.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Range Rover Sport is middelgrote SUV van het merk Land Rover en is in 2005 geïntroduceerd. Met zijn grote broer, de Range Rover, staat de Range Rover Sport boven aan het gamma van het merk. Ze bieden krachtige motoren met een achttrapsautomaat en vierwielaandrijving. De Range Rover Sport is standaard uitgerust met ledkoplampen, achtvoudig elektrisch verstelbare stoelen in generfd leer, Park Distance Control voor én achter en touchscreen met audio en navigatie. In de Range Rover Sport beweeg je je voort in een oase van rust, luxe en comfort met een vleugje sportiviteit. U least bij ShortleaseLand al een Range Rover Sport vanaf € 1.595,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Range Rover Sport dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. SortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Range Rover Sport goedkoop aangeboden kan worden.

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Range Rover Sport leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Range Rover Sport bij ShortleaseLand

De Range Rover Sport behoort tot de categorie luxe. U least bij ShortleaseLand al een Range Rover Sport vanaf € 1.595,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Range Rover Sport met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.