ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Mazda 2 shortlease vanaf € 439,00

Vraag nu een offerte aan
Mazda 2 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Mazda 2 shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Mazda 2.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Mazda 2 is een compacte stadsauto van het merk Mazda en is in 2003 geïntroduceerd. De nieuwe Mazda 2 is een totaal andere auto ten opzichte van zijn oubollige voorganger. Mazda heeft de nieuwe Mazda 100 kilo lichter weten te maken. Het interieur is gebruiksvriendelijk en de ergonomie aan boord is perfect, met goed zicht- en bereikbare knoppen en een hoog geplaatste versnellingspook. De Mazda 2 is redelijk zacht geveerd, waardoor je comfortabel de weg op kunt. De Mazda 2 is al vanaf € 439,00 per maand te leasen bij DealerLeasing.

Bij DealerLeasing wordt de Mazda 2 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Mazda 2 ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Mazda 2 leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingtermijn is een Mazda 2 leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van [minhuurtijd] is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Mazda 2

De Mazda 2 behoort tot de categorie compact. U least bij DealerLeasing al een Mazda 2 vanaf € 439,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Mazda 2 zijn [autoAlternatief], welke eveneens onder categorie compact vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Mazda 2 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.