Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Mercedes Benz A-Klasse shortlease vanaf € 595,00

Met de Mercedes Benz A-Klasse shortlease kunt u direct rijden. Deze comfortabele auto is namelijk uit voorraad leverbaar. Nu extra aantrekkelijk door de laagste prijsgarantie. Zoals altijd bij Shortleaseland.nl is ook de Mercedes A-Klasse shortlease per maand opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Mercedes Benz A-Klasse shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Mercedes Benz A-Klasse shortlease offerte

Ook als starter of ZZP-er kunt u een vrijblijvende offerte voor shortlease van de Mercedes A-Klasse aanvragen. Shortleaseland is laagdrempelig en reageert binnen 4 uur met een passende offerte op maat.


 

Mercedes Benz A-Klasse shortlease informatie

De Mercedes Benz A-Klasse is al een aantal jaar een zeer populaire leasewagen. In 2013 werd dit model als overduidelijke winnaar verkozen in de categorie ‘Beste Auto’ tijdens de Internet Auto Award van Autoscout24. In deze verkiezing wist de Mercedes bijna twee keer zoveel stemmen te scoren als de nummers twee en drie, de Volkswagen Golf en de Audi A3.

De Mercedes A-Klasse shortlease is al te verkrijgen vanaf € 595,00 per maand. Alle contracten zijn bij Shortleaseland.nl maandelijks opzegbaar. Na de introductieperiode van één maand bent u vrij in het opzeggen van het contract. Geen afkoopsommen én geen risico tot stilstand. U hoeft zich zo geen zorgen te maken dat de auto onbezet op uw parkeerplaats blijft staan.

Zakelijke shortlease Mercedes A-Klasse

Shortleaseland.nl stelt haar wagenpark niet alleen beschikbaar voor gevestigde bedrijven, maar ook voor starters en ZZP-ers. Waar traditionele bedrijven een streng acceptatiebeleid hebben, zijn wij laagdrempelig. We snappen dat ondernemers met een klein bedrijf ook een mobiliteitsbehoefte hebben. Daarom kunt u bij ons al terecht voor één auto, maar natuurlijk ook voor een heel wagenpark.

We kunnen het wagenparkbeheer, zoals de administratie en het onderhoud, voor u regelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een groter wagenpark? Neem vrijblijvend contact op en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat. Hoe groter het wagenpark, hoe hoger de kortingen.

Voordelige lease bij Shortleaseland.nl

Naast de flexibele contracten profiteert u bij Shortleaseland ook van een laagste prijsgarantie. We zijn bij bepaalde modellen zelfs 50% goedkoper dan de concurrent. Dit komt omdat we onderhoud, reparatie en in- en verkoop in eigen beheer houden. Hierdoor besparen we op de kosten voor dure externe partijen. De leasebedragen op Shortleaseland zijn all-inclusive. Prijzen zijn dus inclusief onderhoud, reparatie, belasting en verzekeringen. Zelfs inzittenden zijn meeverzekerd.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.