ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Mercedes Benz A-Klasse shortlease vanaf € 679,00

Met de Mercedes Benz A-Klasse shortlease kunt u direct rijden. Deze comfortabele auto is namelijk uit voorraad leverbaar. Nu extra aantrekkelijk door de laagste prijsgarantie. Zoals altijd bij Shortleaseland.nl is ook de Mercedes A-Klasse shortlease per maand opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Mercedes Benz A-Klasse shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Mercedes Benz A-Klasse shortlease offerte

Ook als starter of ZZP-er kunt u een vrijblijvende offerte voor shortlease van de Mercedes A-Klasse aanvragen. Shortleaseland is laagdrempelig en reageert binnen 4 uur met een passende offerte op maat.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Mercedes-Benz A-Klasse is een populaire model van Mercedes en is in 1997 geïntroduceerd. In 2004 werd de tweede generatie geïntroduceerd en in 2012 werd de derde generatie geïntroduceerd. In 2013 werd de A-Klasse verkozen tot 'Beste Auto' tijdens de Internet Auto Award van Autoscoout24, tijdens deze verkiezing wist de A-Klasse bijna twee keer zoveel stemmen op te halen ten opzichte van de nummers twee en drie. U least bij ShortleaseLand al een Mercedes-Benz A-Klasse vanaf € 679,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Mercedes-Benz A-Klasse dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Mercedes-Benz A-Klasse goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Mercedes-Benz A-Klasse leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers, maar ook detacheerders. 

Mercedes-Benz A-Klasse bij ShortleaseLand

De Mercedes-Benz A-Klasse behoort tot de categorie luxe. U least bij ShortleaseLand al een Mercedes-Benz A-Klasse vanaf € 679,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Mercedes-Benz A-Klasse met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.