Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Mercedes Benz C-Klasse shortlease vanaf € 725,00

Vraag nu een offerte aan
Mercedes Benz C-Klasse shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Mercedes Benz C-Klasse shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Mercedes Benz C-Klasse.


 

Lease de exclusieve Mercedes Benz C-Klasse

De Mercedes Benz C-Klasse bestaat sinds 1993. Nu kent de Mercedes Benz C-Klasse drie generaties die geïntroduceerd werden in 2000 en 2007. In 2011 kreeg de derde generatie een facelift waarbij de auto voorzien werd van een start-stopsysteem en LED-verlichting in de voor- en achterlichten. Verder zit het Mercedes logo niet meer in de grille verwerkt, maar staat deze op de motorkap en zijn de richtingaanwijzers verplaatst. De Mercedes Benz C-Klasse is voorzien van sfeerverlichting en zorgt voor een hoog zitcomfort voor zowel bestuurder als passagiers. Een Mercedes Benz C-Klasse korte termijn lease is bij ShortleaseLand al mogelijk vanaf € 725,00 (all-in) per maand. De Mercedes Benz C-Klasse verkeert dankzij dealeronderhoud in zeer goede staat en is nieuw tot vier jaar oud.

Shortlease een Mercedes Benz C-Klasse

Een groot verschil tussen traditionele leasemaatschappijen en ShortleaseLand is dat bij ons nast gevestigde bedrijven ook startende ondernemers en ZZP-ers van harte welkom zijn. De shortlease van een Mercedes Benz C-Klasse heeft vele voordelen. Omdat de contracten na 1 maand , per maand opzegbaar zijn, loopt u totaal geen afkooprisico of risico tot stilstand. Wanneer een project in de afrondingsfase zit of een medewerker uit dienst gaat, kunt u het leasecontract per maand opzeggen.

Leasen van een Mercedes Benz C-Klasse

U vindt de Mercedes Benz C-Klasse in de categorie shortlease auto's vanaf € 595.00. Voor dit bedrag hebt u beschikking over een betrouwbare auto. Bovendien hebt u geen omkijken naar verzekering en belasting en ook niet naar onderhoud en reparatie. Deze zaken zijn namelijk inbegrepen bij het leasen van een Mercedes Benz C-Klasse. Voor iedere ondernemer zitten er voordelen aan een leasecontract bij ShortleaseLand, zoals de variabele opzegging, lage prijs en uitstekende service. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.