ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Mercedes Benz E-Klasse shortlease vanaf € 1.195,00

Vraag nu een offerte aan
Mercedes Benz E-Klasse shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Mercedes Benz E-Klasse shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Mercedes Benz E-Klasse.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Mercedes-Benz E-Klasse is een comfortabele middenklasser van het merk Mercedes-Benz en is in 1993 geïntroduceerd. De E-Klasse is een uiterst zuinige auto en Mercedes-Benz stelt dat de motor stiller is dan voorheen. De E-Klasse heeft een heerlijke motor, die subliem samenwerkt met de negentrapsautomaat of handgeschakelde versnellingsbak. De E-Klasse is voorzien van een scala aan hulpsystemen, waardoor de auto de meest comfortabele auto in zijn klasse blijft. Zo is de auto uitgerust met Drive Pilot, een groot scherm die doorloopt over het dashboard, een navigatiescherm die op vijf plekken kan projecteren en bediening via het Comand-systeem. U least bij ShortleaseLand al een Mercedes-Benz E-Klasse vanaf € 1.195,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Mercedes-Benz E-Klasse dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Mercedes-Benz E-Klasse goedkoop aangeboden kan worden.

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Mercedes-Benz E-Klasse leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Mercedes-Benz E-Klasse bij ShortleaseLand

De Mercedes-Benz E-Klasse behoort tot de categorie luxe. U least bij ShortleaseLand al een Mercedes-Benz E-Klasse vanaf € 1.195,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Mercedes-Benz E-Klasse met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.