Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Mercedes-Benz CLA shortlease vanaf € 699,00

Vraag nu een offerte aan
Mercedes-Benz CLA shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Mercedes-Benz CLA shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Mercedes-Benz CLA.


 

MEER CLA LEASE INFORMATIE

Mercedes-Benz introduceerde in januari 2013 de CLA, wat de eerste stap binnen een nieuw segment was. De CLA is een vierdeurs coupé, die is gebaseerd op de Mercedes-Benz A klasse. Het voertuig beschikt over voorwielaandrijvingen en is één van de meest gestroomlijnde auto's. De CLA klasse bestaat uit viercilinder benzine- en dieselmotoren.

SHORTLEASE MERCEDES CLA VANAF 1 MAAND

Een groot verschil tussen traditionele leasemaatschappijen en ShortleaseLand is dat bij ons naast gevestigde bedrijven ook startende ondernemers en ZZP-ers van harte welkom zijn. De shortlease van een Mercedes CLA heeft vele voordelen. Contracten zijn na 1 maand maandelijks opzegbaar. Hierdoor loopt u totaal geen afkooprisico of risico tot stilstand. Wanneer een project in de afrondingsfase zit of een medewerker uit dienst gaat, zegt u het leasecontract per maand op.

SHORTLEASE MERCEDES BENZ CLA

U vindt de CLA lease in de “luxe” categorie shortlease auto's vanaf € € 699,00. Voor dit bedrag hebt u beschikking over een betrouwbare auto. Een personenwagen bij ShortleaseLand is namelijk altijd dealeronderhouden. Hierdoor bent u zeker van een representatieve wagen.

Met CLA leasing heeft u bovendien geen omkijken naar verzekering en belasting en ook niet naar onderhoud en reparatie. Deze zaken zijn namelijk inbegrepen bij de CLA Mercedes lease. Voor iedere ondernemer zitten er voordelen aan een leasecontract bij ShortleaseLand, zoals de variabele opzegging, lage prijs en uitstekende service. Bij interesse in CLA lease neemt u contact met ons op via het offerte formulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.