ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Mini One shortlease vanaf € 399,00

Door de laagste prijsgarantie betaalt u nooit te veel voor uw Mini One shortlease. Bij Shortleaseland.nl zijn contracten maandelijks opzegbaar, zo hoeft u de auto niet onnodig lang te gebruiken. Direct rijden, zonder zorgen. Wij nemen namelijk alle zorgen uit handen.

Vraag nu een offerte aan
Mini One shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Mini One shortlease offerte

Ook als ZZP-er of starter bent u bij Shortleaseland van harte welkom. U kunt vrijblijvend een offerte voor de shortlease van de Mini One aanvragen. Binnen 4 uur ontvangt u een passend voorstel.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Mini One is een kleine compacte auto van Mini en is in 2001 geïntroduceerd. In 2007 werd de tweede generatie geïntroduceerd. De One heeft een opvallend uiterlijk, dankzij de ronde vormen welke kenmerkend zijn voor Mini. Naast het opvallende uiterlijk, heeft de Mini One veel veiligheidssystemen, zoals ABS, CBC of airbags. U least bij ShortleaseLand al een Mini One vanaf € 399,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Mini One dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Mini One goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Mini One leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Mini One bij ShortleaseLand

De Mini One behoort tot de categorie compact. U least bij ShortleaseLand al een Mini One vanaf € 399,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Mini One met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.