ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Nissan Leaf shortlease vanaf € 549,00

Vraag nu een offerte aan
Nissan Leaf shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Nissan Leaf shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Nissan Leaf.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Nissan Leaf is een elektrische hatchback van het merk Nissan en is in 2011 geïntroduceerd. De Leaf is kort na de introductie al verkozen tot ‘Auto van het jaar 2011’. De Nissan is een strak vormgegeven hatchback met een praktische opzet. Een versnellingspook zit er niet in, daarvoor heb je een bolletje waarmee je de rijrichting kunt selecteren. Het middenconsole bestaat uit infotainmentent en klimaatregeling. De tellers zijn volledig digitaal en om het stuurwiel heen vind je informatie over het gebruik en de actieradius. De achterbank en kofferruimte bieden voldoende ruimte en de afwerking is van een hoog niveau. Bij de afstemming van de vering en dempers is comfort boven dynamiek gekozen, waardoor de auto lekker en stabiel rijdt. Volgens Nissan kan je met een volle accu 175 kilometer rijden. U least bij ShortleaseLand al een Nissan Leaf vanaf € 549,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Nissan Leaf dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Nissan Leaf goedkoop aangeboden kan worden.

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Nissan Leaf leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Nissan Leaf bij ShortleaseLand

De Nissan Leaf behoort tot de categorie comfort. U least bij ShortleaseLand al een Nissan Leaf vanaf € 549,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Nissan Leaf met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.