Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Nissan Qashqai shortlease vanaf € 595,00

Vraag nu een offerte aan
Nissan Qashqai shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Nissan Qashqai shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Nissan Qashqai.


 

De naam Qashqai is afgeleid van het rondtrekkende Qashqai volk uit Iran. Met deze naam wil Nissan avontuurlijk ingestelde mensen aantrekken die op zoek zijn naar een dynamische auto. In 2007 werd de Nissan Qashqai geïntroduceerd als opvolger van de Nissan Almera en Mistral.

De Nissan Qashqai heeft een dynamisch uiterlijk dat een robuust tintje krijgt door de dak rails. Een panorama dak en privacy glas in de achterruit geven een licht en ruimtelijk interieur. Radio en cruise control worden op het stuur bediend en naar de lampen en ruitenwissers hebt u geen omkijken, omdat deze automatisch ingeschakeld worden.

De Nissan Qashqai lease is al beschikbaar vanaf € € 595,00 per maand. De Nissan Qashqai is bij ShortleaseLand verkrijgbaar als hatchback. De modellen zijn zowel nieuw verkrijgbaar als modellen tot maximaal vier jaar oud. Bij de lease van een Nissan Qashqai verkeert de auto in perfecte staat dankzij dealeronderhoud.

NISSAN QASHQAI SHORTLEASE

Met haar unieke acceptatiebeleid onderscheidt ShortleaseLand zich van andere leasemaatschappijen. Naast gevestigde bedrijven zijn namelijk ook ZZP-ers en startende ondernemers bij ons van harte welkom voor een Nissan Qashqai lease en shortlease. Het risico tot stilstand en het afkooprisico zijn bovendien afwezig, omdat onze leasecontracten na de introductieperiode van 1 maand, per maand opzegbaar zijn. Gaat een werknemer uit dienst of loopt een project ten einde, dan kunt u het leasecontract gewoon opzeggen. U zit dus nooit langer dan gewenst vast aan een leasecontract.

NISSAN QASHQAI TLEASE

U vindt de Nissan Qashqai in de categorie “luxe” lease auto's vanaf € € 595,00. Voor dit bedrag is de Nissan Qashqai lease all-inclusive en zijn zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en houderschapsbelasting bij de prijs inbegrepen. U heeft hier dus totaal geen omkijken naar! Met de combinatie van een lage leaseprijs, uitstekende service en de variabele opzegging is ShortleaseLand de ideale partner voor iedere ondernemer met een wisselende mobiliteitsbehoefte. Bij interesse in het leasen van een Nissan Qashqai neemt u contact met ons op via het offerte formulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.