ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Opel Astra shortlease vanaf € 509,00

Vraag nu een offerte aan
Opel Astra shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Opel Astra shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Opel Astra.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Opel Astra is de opvolger van de Opel Kadett en is in 1991 geïntroduceerd. Nadat Opel vóór 1991 gebruikmaakte van militaire rangordes voor de namen van haar auto's, bijvoorbeeld Opel Admiral of Opel Kadett. Werd ná 1991 gebruikgemaakt van sterrenkundige aanduidingen voor de namen van haar auto's, bijvoorbeeld Opel Corsa of Opel Omega. Omdat er tussen de Kadett E en de eerste generatie Astra geen technische wijzigingen waren, liep de generatieaanduiding door. Zo werd de Opel Kadett E opgevolgd door de Opel Astra F. En werd de Opel Astra F opgevolgd door de Opel Astra G in 1998. Vanaf 2009 is het model geïntroduceerd zoals we de Opel Astra nu kennen, namelijk de Opel Astra J. U least bij ShortleaseLand al een Opel Astra vanaf € 509,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Opel Astra dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Opel Astra goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Opel Astra leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Opel Astra bij ShortleaseLand

De Opel Astra behoort tot de categorie comfort. U least bij ShortleaseLand al een Opel Astra vanaf € 509,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Opel Astra met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.