Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Opel Astra shortlease vanaf € 429,00

Vraag nu een offerte aan
Opel Astra shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Opel Astra shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Opel Astra.


 

Opel Astra opvolger van de Kadett

De Opel Kadett werd in 1991 opgevolgd door de Astra. De verwijzing naar militaire rangen (Opel Admiral, Opel Commodore, Opel Kadett, Opel Kapitän) werden overgenomen door verwijzigen naar sterrenkundige aanduidingen (Corsa, Astra, Vectra, Omega etc.). Omdat er tussen de Kadett E en de eeste Astra geen grote technische wijziging waren, liep de generatieaanduiding door. De Kadett E werd opgevolgd door de eerste Astra, de Astra F. De Astra F kwam zoals gezegd uit in 1991 en hield het tot 1997 vol. De F versie werd in 1998 opgevold door de G versie welke tot 2004 in productie is geweest. De H versie is de opvolger van de G en is geproduceerd van 2004 tot 2009. Vanaf 2009 hebben we het model zoals we het nu kennen, de Astra J.

Het leasen van een Opel Astra kan vanaf € 429,00 (all-in) per maand. Voor dit bedrag krijgt u de beschikking over een auto die in uitstekende staat verkeert. Omdat al onze auto's nieuw tot jong gebruikt zijn, kunt u er zeker van zijn dat u rondrijdt in een betrouwbare en representatieve personenauto.

Shortlease een Opel Astra

Bij ShortlaseLand zijn zowel gevestigde ondernemers als startende ondernemers en ZZP-ers van harte welkom. Dit vormt een belangrijk verschil met traditionele leasemaatschappijen. De shortlease van een Opel Astra gaat bij ShortleaseLand gepaard met vele voordelen. Omdat u bijvoorbeeld na de eerste maand het contract per maand op kunt zeggen loopt u als ondernemer totaal geen risico, als een project ten einde loopt of een medewerker stopt met werken kunt u het contract per maand opzeggen. Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Leasen van een Opel Astra

U vindt de Opel Astra terug in categorie III. Een Opel Astra kunt u bij ons leasen vanaf slechts € 429,00 (all-in) per maand. Het leasen van een Opel Astra bij ShortleaseLand is voor ieder type ondernemer een aantrekkelijke optie. Voor startende ondernemers is het leasen van een Opel Astra aantrekkelijk door de lage prijs. Ondernemers die regelmatig op projectbasis werken of werknemers in dienst hebben zonder vast contract, kunnen met de korte termijn lease van een Opel Astra hun mobiliteitsbehoefte (eventueel tijdelijk) vervullen. De voorwaarden van het leasecontract zijn ook nog eens erg aantrekkelijk. Het onderhoud, de verzekering, reparatie en de houderschapsbelasting zijn immers bij de lage prijs inbegrepen. Bijkomend voordeel voor u is dat u zich over het onderhoud, de verzekering, eventuele reparatie en belasting dus geen zorgen hoeft te maken en bezig kunt zijn met hetgeen u wèl wilt doen; ondernemen.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.