ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Opel Corsa shortlease vanaf € 349,00

De Opel Corsa shortlease is extra voordelig doordat ook deze auto al beschikbaar is met 14% bijtelling. Zorgeloos rijden in een shortlease Opel Corsa? Profiteer dan direct. De prijzen zijn all-inclusive en bij Shortleaseland.nl is uw shortleasecontract van de Opel Corsa altijd maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Opel Corsa shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Opel Corsa shortlease offerte

Shortleaseland.nl is er ook ZZp-ers em starters. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de shortlease van een Opel Corsa en ontvang binnen 4 uur een passende shortlease aanbieding.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Opel Corsa is een compacte middenklasse auto en is in 1982 geïntroduceerd. Opel is begonnen met de Corsa A en is inmiddels uitgebreid tot de Corsa E, welke in 2014 geïntroduceerd is. Het chassis van de Corsa E is grotendeels afkomstig van de Corsa D. Daarnaast is de Corsa E optineel uitgerust met moderne technologiën, zoals IntelliLink-multimediasysteem of verschillende veiligheidssystemen als blindehoekdetectie, rijbaanhulp en verkeersbordenherkenning. U least bij ShortleaseLand al een Opel Corsa vanaf € 349,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Opel Corsa dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Opel Corsa goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Opel Corsa leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Opel Corsa bij ShortleaseLand

De Opel Corsa behoort tot de categorie compact. U least bij ShortleaseLand al een Opel Corsa vanaf € 349,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Opel Corsa met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.