Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Opel Corsa shortlease vanaf € 349,00

De Opel Corsa shortlease is extra voordelig doordat ook deze auto al beschikbaar is met 14% bijtelling. Zorgeloos rijden in een shortlease Opel Corsa? Profiteer dan direct. De prijzen zijn all-inclusive en bij Shortleaseland.nl is uw shortleasecontract van de Opel Corsa altijd maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Opel Corsa shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Opel Corsa shortlease offerte

Shortleaseland.nl is er ook ZZp-ers em starters. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de shortlease van een Opel Corsa en ontvang binnen 4 uur een passende shortlease aanbieding.


 

Verschillende modellen Opel Corsa

De Opel Corsa familie telt inmiddels 4 modellen en aan het vijfde (E) model, wordt gewerkt. Het model zoals u dat u bij ShortleaseLand kunt leasen, is de welbekende Corsa D die we in 2006 voor het eerst op de weg zagen. De Opel Corsa D is gebaseerd op het Fiat/GM SCSS platform. Hiermee heeft de Corsa D eenzelfde onderstel als de Fiat Grande Punto. De driedeursvariant is gelijk aan de Opel Astra, een sportcoupé terwijl het vijfdeursmodel eleganter is met vele extra's.

Wanneer uw behoefte aan mobiliteit regelmatig schommelt, is een Opel Corsa lease de perfecte oplossing. De personenauto's van ShortleaseLand zijn nieuw tot jong gebruikt en verkeren in een uitstekende staat. Doordat wij onder andere het onderhoud en de in- en verkoop in eigen beheer hebben is het voor ons mogelijk onze auto's zo'n 50% goedkoper aan te bieden dan bij huren.

Shortlease een Opel Corsa

Een belangrijk verschil tussen ShortleaseLand en de traditionele leasemaatschappijen is dat bij ons behalve gevestigde ondernemers ook starters en ZZP-ers van harte welkom zijn. De korte termijn lease van een Opel Corsa bij ShortleaseLand gaat gepaard met vele voordelen. Het meest voornaam is dat u als ondernemer totaal geen risico loopt. Onze contracten zijn immers per maand opzegbaar na de eerste maand . Wanneer een project ten einde loopt of een medewerker stopt met werken, kunt u het contract per maand opzeggen na minimale leaseperiode van de 1 maand . Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Leasen van een Opel Corsa

U vindt de Opel Corsa in categorie II. Dit wil zeggen dat het leasen van een Opel Corsa bij ons al kan vanaf slechts € 349,00 (all-in) per maand. Het voordeel van het leasen van een Opel Corsa bij ShortleaseLand zit hem uiteraard in het feit dat u geen omkijken heeft naar onderhoud of reparatie, maar ook niet naar verzekering en belasting. Al deze zaken zijn inbegrepen bij het leasen van een Opel Corsa. Dat u een Opel Corsa al rijdt vanaf € 349,00 (all-in) is een ander bijkomend voordeel. Of u nu een gevestigd ondernemer of juist starter bent, u kunt altijd bij ons terecht om uw mobiliteitsbehoefte te vervullen!

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.