Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Opel Zafira - 7 persoons shortlease vanaf € 595,00

Vraag nu een offerte aan
Opel Zafira - 7 persoons shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Opel Zafira - 7 persoons shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Opel Zafira - 7 persoons.


 

De ruime en comfortabele Opel Zafira

Opel Zafira is in 1999 op de markt gekomen als een van de eerdere MPV's. Mede doordat de Zafira erg flexibel is in zijn aantal zitplaatsen (Flex7-zitsysteem), is de Zafira een groot succes. Van alle zitplaatsen is namelijk alleen die van de bestuurder niet weg te nemen, wat zeeën van ruimte en veel vervoersmogelijkheden biedt. De Opel Zafira werd vanaf 1999 gebouwd op de bodemplaat van de Astra. In 2011 is de Zafira C geïntroduceerd op de Autosalon van Genève. De Zafira C is vanzelfsprekend de opvolger van de Zafira B maar onderscheidt zich door het feit dat de Zafira C krachtiger is en meer comfort kan bieden dan de Zafira B.

Shortlease een Opel Zafira

Het feit dat zowel bij ons zowel gevestigde ondernemers als starters en ZZP-ers van harte welkom zijn, vormt een groot verschil tussen ons en de gevestigde shortlease maatschappijen. De shortlease van een Opel Zafira bij ShortleaseLand gaat gepaard met diverse voordelen. Een van de grootste voordelen is het feit dat u als ondernemer geen risico loopt; onze contracten zijn immers per maand opzegbaar na een periode van 1 maand . Als een project teneinde loopt of uw medewerker stopt met werken, dan kunt u het contract per maand opzeggen. Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Leasen van een Opel Zafira

U vindt de Opel Zafira in categorie III wat wil zeggen dat het leasen van een Opel Zafira bij ShortleaseLand kan vanaf € 595,00 (all-in) per maand.

Voor deze prijs least u de Opel Zafira all-inclusive. All-inclusive houdt in dat u zich als ondernemer niet druk hoeft te maken over de lasten die een eigen auto of wagenpark wel met zich meebrengen. Met het leasen van een Opel Zafira bij ShortleaseLand heeft u bijvoorbeeld geen omkijken naar verzekering en belasting. Tevens nemen wij de kosten van onderhoud en reparatie voor onze rekening, deze zijn namelijk bij het leasen van een Opel Zafira inbegrepen. Onze lage prijs voor het leasen van een Opel Zafira wordt mogelijk gemaakt doordat wij de in- en verkoop, het onderhoud en reparaties van al onze auto's in eigen beheer uitvoeren. Dit drukt vanzelfsprekend de kosten voor het inschakelen van externe partijen waardoor wij onze auto's zo'n 50% goedkoper aan kunnen bieden dan verhuurders.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.