Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Peugeot 108 shortlease vanaf € 249,00

De Peugeot 108 rijdt zuinig en is door de lage bijtelling van 14% extra vriendelijk voor uw portemonnee. Ale prijzen van de Peugeot 108 shortlease zijn all-inclusive bij Shortleaseland en bevatten kosten voor onderhoud, verzekering en belastingen. U kunt direct en zonder zorgen de weg op.

Vraag nu een offerte aan
Peugeot 108 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Peugeot 108 shortlease offerte

Ook kleinere bedrijven, ZZP-ers of starters zijn bij Shortleaseland van harte welkom! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een shortlease van de Peugeot 108. Binnen 4 uur ontvangt u een passend shortlease aanbod.


 

All-inclusive shortlease Peugeot 108

Als u bij Shortleaseland een shortlease contract voor de Peugeot 108 afsluit kunt u profiteren van unieke voordelen. Wij nemen u alle auto gerelateerde zaken graag uit handen en daarom zijn de prijzen altijd all-inclusive. Zo zitten standaard de kosten voor onderhoud, afschrijving en rente, wegenbelasting en pech onderweg (Europa) bij een shortlease contract inbegrepen. Tevens zijn inzittenden standaard gratis meeverzekerd.

Ook naar het onderhoud van de Peugeot 108 heeft u geen omkijken. In het geval van onderhoud komen wij de auto namelijk bij u op locatie halen en brengen deze daar ook weer terug zodra het onderhoud is uitgevoerd. Tussentijds voorzien wij u direct van vervangend vervoer, zodat u nooit zonder auto komt te zitten.

Peugeot 108: Zakelijke shortlease

De Peugeot 108 is een populaire shortlease auto. Heeft u interesse in shortlease van de dit model en bent u een al gevestigde ondernemer, een startende ondernemer of ZZP’er? Doordat wij ons eigen acceptatiebeleid voeren, kunnen wij u zeer vaak gewoon van dienst zijn. Vraag daarom dus altijd een offerte aan! U kunt online via het offerteformulier of telefonisch een offerte voor shortlease van de Peugeot 108 aanvragen. Wij zullen u dan een passend voorstel doen.

De Peugeot 108 is voor minimaal 1 maand te leasen. Vervolgens zijn onze contracten altijd per maand op te zeggen. Zodra een project ten einde loopt of een werknemer stopt met werken, is het shortlease contract maandelijks opzegbaar, wat voor u een geweldig grote vrijheid in uw lease betekent.

Uiterlijk Peugeot 108l

De Peugeot 108 is de nieuwste telg van de Aygo / C1 / 107 shortlease familie, waarbij de 107 vanaf 2014 wordt opgevolgd door de nieuwe 108. De 108 werd samen met zijn broers en zussen gepresenteerd op de Geneva motor show in 2014. De nieuwe Peugeot 108 is een auto die perfect geschikt is voor rijden in de stad en chique is vormgegeven. Om zich te onderscheiden van zowel zijn broers en zussen als van de andere auto's in dit segment, heeft Peugeot veel werk gemaakt van het uiterlijk van de auto. Het is een opvallende verschijning door zijn fraaie details, verfrissend uiterlijk, scherpe uitstraling en strakke lijnen.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.