ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Peugeot 108 shortlease vanaf € 279,00

De Peugeot 108 rijdt zuinig en is door de lage bijtelling van 14% extra vriendelijk voor uw portemonnee. Ale prijzen van de Peugeot 108 shortlease zijn all-inclusive bij Shortleaseland en bevatten kosten voor onderhoud, verzekering en belastingen. U kunt direct en zonder zorgen de weg op.

Vraag nu een offerte aan
Peugeot 108 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Peugeot 108 shortlease offerte

Ook kleinere bedrijven, ZZP-ers of starters zijn bij Shortleaseland van harte welkom! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een shortlease van de Peugeot 108. Binnen 4 uur ontvangt u een passend shortlease aanbod.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Peugeot 108 is de opvolger van de Peugeot 107 en is in 2014 geïntroduceerd. Met de komst van de 108 sluit Peugeot zich waar aan bij de Toyota Aygo en Citroën C1. De Peugeot 108 is een compacte stadsauto, met een chique uiterlijk. Om zich te onderscheiden van de Aygo en de C1, heeft Peugeot veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de auto. Het is een perfecte auto door de fraaie details, het frisse uiterlijk en de strakke lijnen. U least bij ShortleaseLand al een Peugeot 108 vanaf € 279,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Peugeot 108 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Peugeot 108 goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Shortleaseland heeft altijd 250 voertuigen op voorraad, die voor u klaarstaan om ingezet te worden in de shortlease. Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Peugeot 108 leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers. Ook detacheerders weten de weg naar shortleaseland te vinden.

Peugeot 108 bij ShortleaseLand

De Peugeot 108 behoort tot de categorie zuinig. U least bij ShortleaseLand al een Peugeot 108 vanaf € 279,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Peugeot 108 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.