ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Peugeot 208 shortlease vanaf € 349,00

U hoeft niet te wachten op uw shortlease Peugeot 208. De auto is direct leverbaar uit eigen voorraad. Door de laagste prijsgarantie betaalt u nooit te veel en zit u niet lang vast aan een contract. Bij Shortleaseland.nl zijn contracten altijd maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Peugeot 208 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Peugeot 208 shortlease offerte

Zowel grote bedrijven als starters zijn van harte welkom bij Shortleaseland.nl. Vraag naar de mogelijkheden en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat voor de Peugeot 208 shortlease.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Peugeot 208 is de opvolger van de Peugeot 207 en is in 2012 geïntroduceerd. Peugeot is eerst gestart met de productie van de driedeurs hatchback, waarna één jaar later de productie van de vijfdeurs hatchback werd gestart. De 208 kenmerkt zich door het feit dat de auto 110 kilo lichter is dan de 207, maar meer ruimte heeft gekregen. U least bij ShortleaseLand al een Peugeot 208 vanaf € 349,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Peugeot 208 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Peugeot 208 goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Peugeot 208 leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Peugeot 208 bij ShortleaseLand

De Peugeot 208 behoort tot de categorie compact. U least bij ShortleaseLand al een Peugeot 208 vanaf € 349,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Peugeot 208 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.