Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Peugeot 208 shortlease vanaf € 349,00

U hoeft niet te wachten op uw shortlease Peugeot 208. De auto is direct leverbaar uit eigen voorraad. Door de laagste prijsgarantie betaalt u nooit te veel en zit u niet lang vast aan een contract. Bij Shortleaseland.nl zijn contracten altijd maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Peugeot 208 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Peugeot 208 shortlease offerte

Zowel grote bedrijven als starters zijn van harte welkom bij Shortleaseland.nl. Vraag naar de mogelijkheden en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat voor de Peugeot 208 shortlease.


 

Peugeot 208 vs. Peugeot 207

De Peugeot 208 is de opvolger van de Peugeot 207 en werd in maart 2012 getoond aan het publiek op de motorshow in Genève. Reeds in 2011 startte Peugeot met de bouw van de 3 deurs hatchback in Slowakije. Het jaar daarna werd de 5 deurs hatchback variant van de 208 ook in Frankrijk geproduceerd. De 208 is o.a. onderscheidend door het feit dat deze wel 110 kilo lichter is dan de 207 maar wel meer ruimte heeft dan zijn voorganger.

Shortlease een Peugeot 208

U vindt de Peugeot 208 terug in categorie III. De korte termijn lease van een 208 kan bij ons vanaf slechts € 349,00 (all-in) per maand. Het leasen van een Peugeot 208 bij ShortleaseLand is voor ieder type ondernemer een aantrekkelijke optie. Voor startende ondernemers is de shortlease van een Peugeot 208 aantrekkelijk door de lage prijs. Ondernemers die regelmatig op projectbasis werken of werknemers in dienst hebben zonder vast contract, kunnen met de shortlease van een Peugeot 208 hun mobiliteitsbehoefte ad hoc vervullen. U loopt daarbij geen enkel risico, omdat u het contract na de eerste maand , per maand kunt opzeggen. De voorwaarden van het leasecontract zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk. Het onderhoud, de verzekering, reparatie en de houderschapsbelasting zitten immers bij de lage prijs inbegrepen.

Leasen van een Peugeot 208

De Peugeot 208 valt in categorie 2. Dit wil zeggen dat het leasen van een Peugeot 208 bij ons al kan vanaf slechts € 349,00 (all-in) per maand. Het verschil tussen traditionele leasemaatschappijen en ShortleaseLand is dat bij ons naast gevestigde ondernemers ook starters en ZZP-ers van harte welkom zijn! Al onze wagens worden dealeronderhouden. Hierdoor weet u zeker dat de Peugeot 208 die u least in perfecte staat zal verkeren. Of u nu een gevestigd ondernemer, ZZP-er of juist starter bent, u kunt altijd bij ons terecht om uw mobiliteitsbehoefte te vervullen!

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.