Porsche Macan shortlease vanaf € 1.595,00

Vraag nu een offerte aan
Porsche Macan shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Porsche Macan shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Porsche Macan.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Porsche Macan is een compacte SUV van het merk Porsche en is in 2013 geïntroduceerd. De Macan is het kleine broertje van de succesvolle Porsche Cayenne. De Macan is overduidelijk een Porsche door de 911-koplampen en de neus die doet denken aan de Cayenne. De auto heeft standaard vierwielaandrijving, waarbij normaliter 90 procent van alle kracht naar achteren gaat. Zo nodig worden de voorwielen bijgeschakeld. De Macan biedt de balans van een sportwagen, omdat de auto altijd soepel en direct reageert. De Macan wordt standaard geleverd met een automaat met dubbele koppeling, welke vlot en sportief schakelt. De materialen en afwerking van het interieur zijn subliem, daarbij zorgt het mooie leer en strakke design voor een verbluffend resultaat. Op de achterbank is genoeg ruimte voor volwassenen en de kofferruimte is met 500 liter zeker voldoende. U least bij ShortleaseLand al een Porsche Macan vanaf € 1.595,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Porsche Macan dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Porsche Macan goedkoop aangeboden kan worden.

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Porsche Macan leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Porsche Macan bij ShortleaseLand

De Porsche Macan behoort tot de categorie luxe. U least bij ShortleaseLand al een Porsche Macan vanaf € 1.595,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Porsche Macan met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.