ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Renault Captur shortlease vanaf € 499,00

Bij Shortleaseland.nl zijn contracten na de minimale periode altijd maandelijks opzegbaar. Ook profiteert u van de laagste prijsgarantie. Hierdoor betaalt u bij Shortleaseland nooit te veel voor een Renault Captur shortlease.

Vraag nu een offerte aan
Renault Captur shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Renault Captur shortlease offerte

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de Renault Captur shortlease. U krijgt binnen 4 uur vrijblijvend een offerte in de mail. Shortleaseland.nl is zeer laagdrempelig voor de Renault Captur korte termijn lease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Renault Captur is een compacte crossover van Renault en is in 2013 geïntroduceerd. De Captur heeft een stoer en sportief uiterlijk, door zijn grote wielen, brede spatborden en opvallende grille met Renault logo. In 2017 heeft de Renault Captur een facelift ondergaan, waarbij de verlichting en bumpers zijn vernieuwd. U least bij ShortleaseLand al een Renault Captur vanaf € 499,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Renault Captur dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Renault Captur goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Renault Captur leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Renault Captur bij ShortleaseLand

De Renault Captur behoort tot de categorie comfort. U least bij ShortleaseLand al een Renault Captur vanaf € 499,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Renault Captur met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.