Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Renault Captur shortlease vanaf € 429,00

Bij Shortleaseland.nl zijn contracten na de minimale periode altijd maandelijks opzegbaar. Ook profiteert u van de laagste prijsgarantie. Hierdoor betaalt u bij Shortleaseland nooit te veel voor een Renault Captur shortlease.

Vraag nu een offerte aan
Renault Captur shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Renault Captur shortlease offerte

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de Renault Captur shortlease. U krijgt binnen 4 uur vrijblijvend een offerte in de mail. Shortleaseland.nl is zeer laagdrempelig voor de Renault Captur korte termijn lease


 

Renault Captur shortlease

Inmiddels heeft Renault natuurlijk verschillende modellen op de markt gebracht. De Renault Captur is een crossover welke in 2013 het levenslicht zag. De Captur heeft door zijn grote wielen en brede spatborden een opvallend sportief uiterlijk en is voorzien van een expressief front met het grote Renault logo. De Renault Captur is bij Shortleaseland dealeronderhouden en zijn uiteraard in zeer goede staat. De Captur is al te leasen voor een bedrag van € 429,00 per maand.

Shortlease een Renault Captur

De Renault Captur is bij Shortleaseland te leasen door zowel gevestigde ondernemers als ZZP-ers en starters. Shortleaseland onderscheidt zich namelijk van andere leasemaatschappijen door haar unieke acceptatiebeleid. Na de minimaal afgesproken zijn de overeenkomst per maand op te zeggen, waardoor u geen afkooprisico heeft. Voor alle ondernemers die dus op zoek zijn naar een korte termijn lease van de Renault Captur met daarbij de flexibiliteit, zijn bij Shortleaseland aan het juiste adres.

Leasen van een Renault Captur

De Renault Captur is ingedeeld in de categorie shortlease auto's vanaf € 429.00. Bij deze prijs zit bijna alles inbegrepen. Denk hierbij aan zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en houderschapsbelasting inbegrepen. U dient enkel rekening te houden met de brandstofkosten Verder heeft u er dus geen omkijken naar. Naast deze uitstekende service zijn de lage prijs en variabele opzegging redenen om voor ShortleaseLand te kiezen. Heeft u interesse in het leasen van een Renault Captur via Shortleaseland. Vul dan een offerteformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.