Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Renault Clio 1.5 DCI (14%) shortlease vanaf € 429,00

14%
Diesel

De Renault Clio shortlease is extra voordelig door de lage 14% bijtelling. Profiteer nu en ga zonder zorgen de weg op. Prijzen zijn all-inclusive en bij Shortleaseland.nl is uw Renault Clio shortlease contract altijd maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Renault Clio shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Renault Clio shortlease offerte

Ook als starter of ZZP-er kunt u terecht bij Shortleaseland. Vraag een offerte aan voor shortlease van de Renault Clio en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat.


 

Renault Clio heeft Renault gered

In 1990 werd de Clio geïntroduceerd als de opvolger van de Renault 5. Na 8 jaar lanceerde Renault de tweede versie van de Clio, die in 2005 werd opgevolgd door de derde variant. Doordat Renault in 1980 in financiële problemen kwam, werd de Clio erg belangrijk. Onder andere door het succes van dit model kwam Renault er weer bovenop. Sinds 2007 is de huidige derde generatie ook leverbaar als stationwagon. Na de introductie viel de Renault Clio voornamelijk op doordat het relatief veel comfort, een rijk uitrustingsniveau en luxe afwerking kan bieden - in 1990 behoorlijk ongewoon voor deze 'economyklasse'. Mede hierdoor werd de Renault Clio in 1991 verkozen tot auto van het jaar. Later is de derde generatie van de Renault Clio in 2006 ook auto van het jaar geworden.

Shortlease een Renault Clio

Of u nu een ZZP-er, starter of een gevestigd bedrijf bent, er is altijd een personenauto die u bij ShortleaseLand kunt leasen. Dit vormt een belangrijk verschil met traditionele leasemaatschappijen. Als u veelal projectmatig of met een variërend aantal werknemers werkt, dan kan onze flexibele opzegtermijn van de shortlease Renault clio erg waardevol voor u zijn. Zodra een project ten einde loopt kunt u de shortlease immers per maand opzeggen, na de minimale leaseperiode van 1 maand . Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Leasen van een Renault Clio

U vindt de Renault Clio terug in categorie II. Een Clio kunt u bij ons leasen vanaf slechts € 429,00 (all-in) per maand. Het leasen van een Renault Clio bij ShortleaseLand is voor ieder type ondernemer een aantrekkelijke optie. Voor startende ondernemers is het leasen van een Renault Clio aantrekkelijk door de lage prijs. Ondernemers die regelmatig op projectbasis werken of werknemers in dienst hebben zonder vast contract, kunnen met de shortlease van een Renault Clio hun mobiliteitsbehoefte ad hoc vervullen. De voorwaarden van het leasecontract zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk. Het onderhoud, de verzekering, reparatie en de houderschapsbelasting zitten immers bij de lage prijs inbegrepen.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.