ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Renault Clio shortlease vanaf € 399,00

De Renault Clio shortlease is extra voordelig door de lage 14% bijtelling. Profiteer nu en ga zonder zorgen de weg op. Prijzen zijn all-inclusive en bij Shortleaseland.nl is uw Renault Clio shortlease contract altijd maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Renault Clio shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Renault Clio shortlease offerte

Ook als starter of ZZP-er kunt u terecht bij Shortleaseland. Vraag een offerte aan voor shortlease van de Renault Clio en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Renault Clio is de opvolger van de Renault 5 en is in 1990 geïntroduceerd. In 1998 werd de tweede generatie van de Clio geïntroduceerd, gevolgd door de introductie van de derde generatie in 2005. Rond 1980 verkeerde Renault in ernstige financiële problemen, onder andere door het succes van de Clio wist Renault weer uit de financiële problemen te komen. Sinds 2007 is de Clio ook leverbaar als stationwagen. De Renault Clio viel voornamelijk op door het comfort, een rijk uitrustingsniveau en de luxe afwerking. Door deze kenmerken werd de Renault Clio verkozen tot 'Auto van het jaar 1991'. Later is de derde generatie ook verkozen tot 'Auto van het jaar 2006'. U least bij ShortleaseLand al een Renault Clio vanaf € 399,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Renault Clio dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Renault Clio goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Renault Clio leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Renault Clio bij ShortleaseLand

De Renault Clio behoort tot de categorie compact. U least bij ShortleaseLand al een Renault Clio vanaf € 399,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Renault Clio met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.