ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Renault Koleos shortlease vanaf € 1.000,00

Vraag nu een offerte aan
Renault Koleos shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Renault Koleos shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Renault Koleos.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Renault Koleos is een compacte SUV van het merk Renault en is in 2006 geïntroduceerd. De nieuwe Koleos is gebaseerd op de Nissan X-Trail, maar heeft wel een Renault-gezicht. Het is een forse, sierlijke vijfzitter, en alleen verkrijgbaar met diesels. Het zijn soepele, stille motoren met een laag brandstofverbruik. Het onderstel en bochtengedrag van de Koleos is prima en doet niet onder aan andere SUV's. De Koleos beschikt over fijne stoelen en op de achterbank zit je goed en heb je voldoende hoofd- en beenruimte. Renault heeft verzorgde en rustige materialen gebruikt met een strak design.

U least bij ShortleaseLand al een Renault Koleos vanaf € 1.000,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Renault Koleos dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Renault Koleos goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Renault Koleos leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Renault Koleos bij ShortleaseLand

De Renault Koleos behoort tot de categorie luxe. U least bij ShortleaseLand al een Renault Koleos vanaf € 1.000,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Renault Koleos met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.