Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Renault Mégane shortlease vanaf € 429,00

Met de shortlease Renault Mégane kunt u direct rijden. Deze ruime auto wordt uit het eigen wagenpark geleverd. Nu extra aantrekkelijk door de lage 14% bijtelling en de flexibele contractsduur. Maandelijks opzegbaar, geen zorgen.

Vraag nu een offerte aan
Renault Mégane shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Renault Mégane shortlease offerte

Shortleaseland.nl is laagdrempelig en stelt haar aanbod ook beschikbaar voor starters en ZZP-ers. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Renault Mégane shortlease en ontvang binnen 4 uur een passend aanbod.


 

Informatie Renault Mégane

De Renault Mégane is een compacte middenklasse auto met een net en degelijk voorkomen. In 1995 rolde de eerste Renault Mégane als hatchback, sedan en coupé van de productieband. De Mégane werd de opvolger van de Renault 19. In 1996 kreeg de Renault Mégane er de Midi-MPV (de Mégane Scénic) als carrosserievorm bij. In 2002 volgde de tweede generatie waarin er aanvankelijk alleen een hatchback werd uigebracht. In 2003 volgde ook een sedan en station (Grand Tour genaamd) en de Coupé Cabriolet. Inmiddels zitten we sinds 2008 alweer bij de derde generatie. Aanvankelijk werd er als derde generatie alleen een vijfdeurs variant op de markt gezet. In 2009 kwamen hier de Mégane Coupe en Mégane Estate bijgekomen. De Scénic wordt inmiddels niet meer als carrosserievorm van de Mégane verkocht maar is tegenwoordig een apart model.

Shortlease een Renault Mégane

Onze acceptatievorm vormt een belangrijk verschil met die van de traditionele leasemaatschappijen. Bij ShortlaseLand bent u behalve als gevestigde ondernemer namelijk ook als starter of ZZP-er van harte welkom! Samen met deze unieke acceptatie, kent de korte termijn lease van een Renault Mégane via ShortleaseLand nog andere voordelen. Omdat u het contract na de eerste maand per maand op kunt zeggen, loopt u als ondernemer totaal geen risico. Als een project op het einde loopt of een medewerker stopt met werken, dan kunt u het contract per maand opzeggen. Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Leasen van een Renault Mégane

Het leasen van een Renault Mégane bij ShortleaseLand kan al vanaf € 429,00 (all-in) per maand.

Voor deze prijs is het leasen van een Renault Mégane all-inclusive. Dit wil zeggen dat wij er voor zorgen dat u als ondernemer zich bezig kunt houden met ondernemen en zich geen zorgen hoeft de maken over de auto('s). Met het leasen van een Renault Mégane bij ShortleaseLand heeft u namelijk geen omkijken naar verzekering en belasting en hoeft u zich tevens geen zorgen te maken over de kosten van onderhoud of reparatie want dit is allemaal bij het leasen van een Renault Mégane inbegrepen. De lage prijs voor het leasen van Renault Mégane wordt mogelijk gemaakt doordat wij de in- en verkoop, het onderhoud en reparaties van al onze auto's in eigen beheer hebben. Dit drukt voor ons de kosten van het inschakelen van externe partijen, wat voor u vaak een voordeel tot 50% oplevert.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.