ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Renault Mégane shortlease vanaf € 529,00

Met de shortlease Renault Mégane kunt u direct rijden. Deze ruime auto wordt uit het eigen wagenpark geleverd. Nu extra aantrekkelijk door de lage 14% bijtelling en de flexibele contractsduur. Maandelijks opzegbaar, geen zorgen.

Vraag nu een offerte aan
Renault Mégane shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Renault Mégane shortlease offerte

Shortleaseland.nl is laagdrempelig en stelt haar aanbod ook beschikbaar voor starters en ZZP-ers. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Renault Mégane shortlease en ontvang binnen 4 uur een passend aanbod.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Renault Mégane is een compacte middenklasse auto en is in 1995 geïntroduceerd. De Mégane is de opvolger van de Renault 19 en is uitgebracht als hatchback, sedan en coupé. In 1996 werd de modellen serie uitgebreid met een Midi-MPV, welke de Mégane Scénic werd genoemd. In 2002 werd de tweede generatie geïntroduceerd, waarbij alleen een hatchback werd uitgebracht. In 2003 volgde de tweede generatie als sedan, de Grand Tour als stationwagen en de Coupé als cabriolet. Sinds 2008 is de derde generatie geïntroduceerd, deze werd eerst als vijfdeurs variant geïntroduceerd. Maar in 2009 werden de varianten uitgebreid met de Mégane Coupé en Mégane Estate. U least bij ShortleaseLand al een Renault Mégane vanaf € 529,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Renault Mégane dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Renault Mégane goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Renault Mégane leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Renault Mégane bij ShortleaseLand

De Renault Mégane behoort tot de categorie comfort. U least bij ShortleaseLand al een Renault Mégane vanaf € 529,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Renault Mégane met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.