Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Renault Twingo shortlease vanaf € 249,00

Vraag nu een offerte aan
Renault Twingo shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Renault Twingo shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Renault Twingo.


 

In 1992 werd de Renault Twingo geïntroduceerd als compacte stadsauto. In 2006 werd de mijlpaal van 2.000.000 verkochte auto’s bereikt waarna Renault in 2007 de tweede (en nu huidige) generatie van dit model uitbracht. De Twingo ontleent zijn naam aan de woorden Twist, Swing en Tango. Deze woorden representeren het speelse karakter dat de auto moet uitstralen. Bij ShortleaseLand kunt u de Renault Twingo leasen vanaf € 249,00 (all-in) per maand.

Of u nu een ZZP-er, starter of misschien zelfs een gevestigd bedrijf bent, er is altijd een personenauto die u bij ShortleaseLand kunt leasen. Als u veelal projectmatig of met een variërend aantal werknemers werkt, dan kan onze flexibele opzegtermijn erg waardevol voor u zijn. Zodra een project ten einde loopt kunt u de lease immers opzeggen.

Shortlease een Renault Twingo

Een belangrijk verschil tussen traditionele leasemaatschappijen en ShortleaseLand, is dat bij ons naast gevestigde ondernemers ook starters en ZZP-ers van harte welkom zijn. De korte termijn lease van een Renault Twingo bij ShortleaseLand gaat gepaard met vele voordelen. Omdat onze contracten per maand opzegbaar zijn na de eerste maand , loopt u als ondernemer totaal geen risico. Wanneer een project ten einde loopt of een medewerker stopt met werken, kunt u het contract per maand opzeggen. Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Leasen van een Renault Twingo

U vindt de Renault Twingo in categorie I. Dit wil zeggen dat u bij ons al een Renault Twingo kunt leasen vanaf slechts € 249,00 (all-in) per maand. Doordat de auto een geringe uitstoot heeft, kunt u profiteren van de lage bijtelling.

Als ondernemer heeft u met het leasen van een Renault Twingo bij ShortleaseLand geen omkijken naar verzekering en belasting. Tevens hoeft u met onderhoud en reparatie geen rekening te houden; al deze kosten zijn inbegrepen bij het leasen van de Renault Twingo. Het is voor ons mogelijk deze Twingo tegen een dergelijk lage prijs - en met volledige service aan te bieden, omdat wij zowel de in- als verkoop, het onderhoud en de reparaties van alle auto’s in eigen beheer hebben. Doordat wij hiervoor geen externe partijen hoeven in te schakelen, kunnen wij onze kosten drukken en daar laten wij u graag van profiteren!