Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Seat Ibiza shortlease vanaf € 349,00

U hoeft niet te wachten op uw Seat Ibiza shortlease. Deze auto is direct leverbaar uit eigen voorraad. Door de laagste prijsgarantie bent u extra voordelig uit en zit u nooit te lang vast aan een contract. Bij Shortleaseland.nl zijn contracten altijd maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Seat Ibiza shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Seat Ibiza shortlease offerte

Shortleaseland.nl is er zowel voor starters als grote bedrijven. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Seat Ibiza shortlease en ontvang binnen 4 uur een passende aanbieding.


 

4 generaties Seat Ibiza

De Seat Ibiza is een compacte hatchback die vanaf 1984 op de wegen te zien is. Het populaire model zorgt voor 40% van de omzet van Seat en kent vier generaties. De tweede generatie kwam in 1993 op de markt, gevolgd door de derde in 2002 en de vierde en tevens huidige generatie in 2008. De vierde generatie Seat Ibiza onderging in 2012 een facelift waarbij de voor- en achterzijde gewijzigd werden en de lichten voorzien werden van LED-verlichting. Daarnaast kreeg de Seat Ibiza een nieuw stuur, een andere airco en andere tellers. Het model is vernoemd naar de Spaanse eiland Ibiza. De Seat Ibiza heeft diverse prijzen gewonnen, waaronder de meerdere Auto van het jaar titels. U kunt al een Seat Ibiza leasen bij ShortleaseLand vanaf € 349,00 per maand.

Shortlease een Seat Ibiza

Naast gevestigde ondernemers kunnen starters en ZZP-ers ook voor de shortlease van een Seat Ibiza bij ons terecht. U loopt geen afkooprisico of enkel risico tot stilstand, omdat al onze leasecontracten maandelijks opzegbaar zijn na de introductieperiode van 1 maand . Als een werknemer uit dienst gaat of een project ten einde loopt, kunt u het contract per maand opzeggen, zodat u nooit langer dan gewenst aan een leasecontract vastzit.

Leasen van een Seat Ibiza

Wij hebben de Seat Ibiza ingedeeld in de categorie shortlease auto's vanaf € 349.00. Zaken als verzekering, onderhoud, houderschapsbelasting en reparatie zijn bij deze all-inclusive prijs inbegrepen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om deze zaken en kunt u zich bezighouden met het ondernemen. De lage prijs, uitstekende service en variabele opzegging maken van ShortleaseLand de ideale partner op automotive gebied. Bij interesse kunt u via het offerte formulier contact met ons opnemen.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.