ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Seat Ibiza shortlease vanaf € 349,00

U hoeft niet te wachten op uw Seat Ibiza shortlease. Deze auto is direct leverbaar uit eigen voorraad. Door de laagste prijsgarantie bent u extra voordelig uit en zit u nooit te lang vast aan een contract. Bij Shortleaseland.nl zijn contracten altijd maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Seat Ibiza shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Seat Ibiza shortlease offerte

Shortleaseland.nl is er zowel voor starters als grote bedrijven. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Seat Ibiza shortlease en ontvang binnen 4 uur een passende aanbieding.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Seat Ibiza is een compacte hatchback en is in 1984 geïntroduceerd. Het populaire model was verantwoordelijk voor 40% van de omzet van Seat en kent vier generaties. De tweede generatie werd in 1993 geïntroduceerd, waarna in 2002 de derde generatie volgde en in 2008 de vierde generatie. De vierde generatie onderging in 2012 een facelift waarbij de verlichting werd gewijzigd en werd voorzien van LED technologie. Daarnaast werd de auto uitgebreid met een nieuw stuur, nieuwe airco en nieuwe tellers. Het model is vernoemd naar het Spaanse eiland Ibiza. De Seat Ibiza heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder verschillende keren 'Auto van het jaar' titels. U least bij ShortleaseLand al een Seat Ibiza vanaf € 349,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Seat Ibiza dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Seat Ibiza goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Seat Ibiza leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers, maar ook detacheerders. 

Seat Ibiza bij ShortleaseLand

De Seat Ibiza behoort tot de categorie compact. U least bij ShortleaseLand al een Seat Ibiza vanaf € 349,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Seat Ibiza met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.