Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Seat Mii shortlease vanaf € 249,00

De contracten zij bij Shortleaseland.nl altijd maandelijks opzegbaar. Bij de Seat Mii shortlease hoeft u niet lang te wachten op uw auto. De auto’s zijn direct leverbaar en daarnaast heeft Shortleaseland.nl ook nog eens een laagste prijsgarantie.

Vraag nu een offerte aan
Seat Mii shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Seat Mii shortlease offerte

Binnen 4 uur ontvangt u een offerte op maat. Vraag dus direct vrijblijvend een offerte aan voor de Seat Mii shortlease. Dit kunt u ook doen als kleine- / startende onderneming.


 

Seat Mii goedkoop leasen

De Seat Mii is de nieuwste en kleinste telg in de Seat familie. Samen met zijn broers de Volkswagen up! en de Skoda Citigo kwam de Seat Mii in 2011 op de markt. Door het samenwerkingsverband kunnen de drie wagens goedkoper geproduceerd wordt, wat resulteert in een lage prijs. De Seat Mii heeft alles in huis om van rijden een hele ervaring te maken en het tevens te vergemakkelijken. Zo is de Mii bijvoorbeeld voorzien van ‘City Emergency Braking’, een mechanisme dat de wagen laat stoppen voor obstakels op de weg bij snelheden tot 30 kilometer per uur, zodat kop-staartbotsingen kunnen worden voorkomen. Ook is de Seat Mii zeer zuinig en kan hij met gemak 20 kilometer rijden met één liter brandstof, mede dankzij het start-stopsysteem. Qua veiligheid stelt de Mii eveneens niet teleur. Op de Euro NCAP crashtest behaalde hij de hoogste score van vijf sterren. Bij ShortleaseLand least u al een Seat Mii vanaf € 249,00 per maand.

Shortlease een Seat Mii

ShortleaseLand is de ideale partner op automotive gebied voor alle typen ondernemers. Door de lage prijzen kunnen ZZP-ers en startende ondernemers voordelig een representatieve wagen leasen. Voor gevestigde ondernemers is de flexibele opzegging zeer handig. Door ons unieke acceptatiebeleid onderscheidt ShortleaseLand zich van traditionele leasemaatschappijen.

Na de introductieperiode van 1 maand , zijn onze leasecontracten maandelijks opzegbaar, waardoor het risico tot stilstand en het afkooprisico weggenomen worden. Als een project afgerond wordt of een werknemer stopt met werken, kunt u het leasecontract per maand opzeggen, waardoor u niet langer dan gewenst aan het leasecontract vastzit.

Leasen van een Seat Mii

U vindt de Seat Mii in de categorie shortlease auto's vanaf € 249,00. Bij deze prijs zijn verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud en reparatie inbegrepen. Hier hebt u dus totaal geen omkijken naar. Doordat ShortleaseLand deze zaken in eigen beheer uitvoert, is het leasen van een Seat Mii tot 50% goedkoper dan bij autoverhuur maatschappijen. Bij interesse in het leasen van een Seat Mii kunt u contact opnemen via de offerte aanvraag.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.