Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Skoda Octavia shortlease vanaf € 499,00

Vraag nu een offerte aan
Skoda Octavia shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Skoda Octavia shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Skoda Octavia.


 

Voordelig een Skoda Octavia leasen

In 1959 kregen de Skoda 440 en 445 een grondige facelift en werden als de Skoda Octavia op de markt gebracht. In 1996 volgde het tweede model van de Octavia, dat weer werd opgevolgd in 2004. In 2009 verscheen de huidige generatie van de Skoda Octavia, die voorzien is van xenon verlichting, inklapbare buitenspiegels, parkeersensoren en een elektrisch bedienbaar glazen schuifdak. De Skoda Octavia die u kunt leasen bij ShortleaseLand is nieuw tot vier jaar oud en verkeert dankzij dealeronderhoud in zeer goede staat. U least al een Skoda Octavia vanaf € 499,00 per maand.

Shortlease een Skoda Octavia

ShortleaseLand onderscheidt zich van traditionele leasemaatschappijen met haar unieke acceptatiebeleid. Zowel gevestigde ondernemers als ZZP-ers en starters zijn namelijk van harte welkom bij ons voor de shortlease van een Skoda Octavia. Omdat u het leasecontract na de startperiode van 1 maand , per maand kunt opzeggen, loopt u totaal geen risico tot stilstand en afkooprisico. De korte termijn lease van een Skoda Octavia bij ShortleaseLand is ideaal voor ondernemers met een wisselende mobiliteitsbehoefte.

Leasen van een Skoda Octavia

Wij hebben de Skoda Octavia ingedeeld in de categorie shortlease auto's vanaf € 429.00. Bij deze prijs zijn zaken als onderhoud, reparatie, verzekering en houderschapsbelasting inbegrepen. U hebt hier dus totaal geen omkijken naar! Naast deze uitstekende service zijn de lage prijs en variabele opzegging redenen om voor ShortleaseLand te kiezen. Bij interesse in het leasen van een Skoda Octavia kunt u contact met ons opnemen middels het offerte formulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.