ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Volkswagen Golf shortlease vanaf € 509,00

U kunt direct gebruikmaken van de Volkswagen Golf shortlease. De wagen staat in ons eigen wagenpark en wordt dealeronderhouden geleverd. Door de laagste prijsgarantie bent u voordelig uit en door de flexibile contractsduur zijn shortlease contracten al na één maand op te zeggen.

Vraag nu een offerte aan
Volkswagen Golf shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Volkswagen Golf shortlease offerte

De shortlease voor een Volkswagen Golf is ook bestemd voor starters en ZZP-ers. Bij Shortleaseland.nl vraagt u vrijblijvend een offerte aan en krijgt u binnen 4 uur een passend aanbod op basis van shortlease of lease.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Volkswagen Golf is een compacte middenklasse auto van Volkswagen en is in 1974 geïntroduceerd. In 1983 is de tweede generatie geïntroduceerd, de zogenaamde Golf II. Waarna in 1991 de Golf III werd geïntroduceerd, de Golf IV in 1997, de Golf V in 2004, de Golf VI in 2008 en de Golf VII in 2012. De Golf is uitgebracht als 3- of 5-deurs hatchback of stationwagen, cabriolet of SUV. Daarnaast is de Golf uitgebracht als benzine (TSI), diesel (TDI), Plugin-Hybrid Electric Vehilce (GTE), elektrisch aangedreven (e-Golf) of op aardgas als TGI BlueMotion. Op 23 maart 2007 werd in Wolfsburg de 25 miljoenste Golf geproduceerd. U least bij ShortleaseLand al een Audi A1 vanaf € 509,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Volkswagen Golf dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Volkswagen Golf goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Volkswagen Golf leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers, maar ook detacheerders. 

Volkswagen Golf bij ShortleaseLand

De Volkswagen Golf behoort tot de categorie comfort. U least bij ShortleaseLand al een Volkswagen Golf vanaf € 509,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Volkswagen Golf met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.