Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Volkswagen Golf shortlease vanaf € 429,00

U kunt direct gebruikmaken van de Volkswagen Golf shortlease. De wagen staat in ons eigen wagenpark en wordt dealeronderhouden geleverd. Door de laagste prijsgarantie bent u voordelig uit en door de flexibile contractsduur zijn shortlease contracten al na één maand op te zeggen.

Vraag nu een offerte aan
Volkswagen Golf shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Volkswagen Golf shortlease offerte

De shortlease voor een Volkswagen Golf is ook bestemd voor starters en ZZP-ers. Bij Shortleaseland.nl vraagt u vrijblijvend een offerte aan en krijgt u binnen 4 uur een passend aanbod op basis van shortlease of lease.


 

Volkswagen Golf shortlease zonder zorgen

Door het shortleasen van een Volkswagen Golf hoeft u zich niet te bekommeren over de administratieve rompslomp. Shortleaseland neemt deze zorgen uit handen. De administratie en het onderhoud worden door ons geregeld, zodat u tijd bespaart, maar ook vrijwel direct met deze leasewagen kunt rijden. De voorwaarden van het leasecontract zijn bovendien erg aantrekkelijk.

All-inclusive shortlease Volkswagen Golf

Bij Shortleaseland.nl zijn alle shortlease contracten maandelijks opzegbaar, zodat u nooit onnodig een leasewagen lang heeft stilstaan, maar wel over vervoer beschikt wanneer dat nodig is. Zowel het onderhoud en de verzekering als de reparatie en houderschapsbelasting zitten allen bij onze lage prijs voor de Volkswagen Golf shortlease inbegrepen. Bijkomend voordeel is dat u zich over het onderhoud, de verzekering, eventuele reparatie en belasting derhalve geen zorgen hoeft te maken en bezig kunt zijn met hetgeen u wèl wilt doen; ondernemen.

Volkswagen Golf zakelijk rijden

Het leasen bij Shortleaseland.nl biedt voor ieder type ondernemer gunstige voordelen. Voor startende ondernemers is de Volkswagen Golf shortlease aantrekkelijk door de lage prijs. U hoeft namelijk niet direct een grote investering te maken. Ondernemers die regelmatig op projectbasis werken of werknemers in dienst hebben zonder vast contract, kunnen met het leasen van een Volkswagen Golf gemakkelijk (eventueel tijdelijk) hun mobiliteitsbehoefte vervullen. Ook als ZZP-er en starter bent u voor de shortlease en lease van de Volkswagen Golf van harte welkom bij Shortleaseland.

Al veel ondernemers gingen u voor, want de Volkswagen Golf is een van de populairste leasemodellen. In 2005 werd zelfs het 24 miljoenste exemplaar van deze wagen gebouwd, een aantal dat niet eerder door een autofabrikant werd behaald. De Volkswagen Golf gaat nu door het leven als best verkochte auto in de geschiedenis. De Golf VII, die geproduceerd wordt sinds 2012 is het model dat u kunt leasen bij Shortleaseland.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.