Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Volkswagen Passat shortlease vanaf € 679,00

Vraag nu een offerte aan
Volkswagen Passat shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Volkswagen Passat shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Volkswagen Passat.


 

Informatie Volkswagen Passat

Een jaar eerder dan de Volkswagen Golf, in 1973, zag de Passat voor het eerst het licht. Sinds die tijd is de Passat in diverse uitvoeringen geproduceert. De Passat is altijd al een van Volkswagens belangrijkste modellen geweest. In 2006 was de Passat zelfs het Volkswagen model dat met 725.000 verkochte auto's het meest verkocht was. Van de Golf werden er in dat jaar slechts zo'n 715.000 verkocht; nog steeds meer dan genoeg, maar niet genoeg om de Passat te evenaren.

Bij ShortleaseLand least u een Volkswagen Passat vanaf € 679,00 (all-in) per maand. Wij voorzien u voor dit bedrag in een auto die zowel technisch als optisch in een uitstekende (representatieve) staat verkeert. Alle auto's in ons wagenpark zijn nieuw of jong gebruikt. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u rondrijdt in een betrouwbare en representatieve personenauto.

Shortlease een Volkswagen Passat

Zowel starters en ZZP-ers als gevestigde ondernemers zijn bij ShortleaseLand van harte welkom! Onze acceptatievorm verschilt op die manier met die van traditionele leasemaatschappijen. De shortlease van een Volkswagen Passat gaat bij ShortleaseLand gepaard met vele voordelen. Omdat u het contract na de introductieperiode van 1 maand , per maand op kunt zeggen, loopt u als ondernemer totaal geen risico. Als een project ten einde loopt of een medewerker stopt met werken, dan zegt u het contract gewoon op. Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand! In deze categorie vindt u naast de korte termijn lease van een Volkswagen Passat ook de Opel Zafira - 7 persoons, Ford Mondeo, Audi A4, Audi A3, BMW 3 serie, Nissan Qashqai, Mercedes Benz C-Klasse, Kia Sportage, Volkswagen Touran, Volvo V60, Mercedes Benz A-Klasse, Volkswagen Sharan - 7 persoons, Volvo xc60, Audi Q3, Mercedes-Benz CLA, Audi Q5 en de Land Rover Range Rover Evoque.

Leasen van een Volkswagen Passat

U vindt de Volkswagen Passat in categorie III wat wil zeggen dat het leasen van een Volkswagen Passat bij ons kan vanaf € 679,00 (all-in) per maand.

Voor deze prijs least u de Volkswagen Passat all-inclusive. All-inclusive houdt in dat u zich als ondernemer niet druk hoeft te maken over lasten die eigen auto's wel met zich meebrengen. Met het leasen van een Volkswagen Passat bij ShortleaseLand heeft u geen omkijken naar verzekering en belasting en tevens nemen wij de kosten van onderhoud en reparatie voor onze rekening. Onze lage prijs voor het leasen van een Passat wordt mogelijk gemaakt doordat wij de in- en verkoop, het onderhoud en reparaties van al onze auto's in eigen beheer uitvoeren. Dit drukt vanzelfsprekend de kosten voor het inschakelen van externe partijen waardoor wij onze auto's zo'n 50% goedkoper aan kunnen bieden dan onze concurrenten.