ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Volkswagen Polo shortlease vanaf € 399,00

Met de Volkswagen Polo shortlease kunt u direct de weg op. Deze klassieker wordt uit eigen voorraad geleverd. Nu nog aantrekkelijker door de lage 14% bijtelling en flexibele contractsduur. Bij Shorleaseland.nl zijn contracten altijd maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Volkswagen Polo shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Volkswagen Polo shortlease offerte

Shortleaseland.nl is er ook voor de beginnend ondernemer. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de shortlease van een Volkswagen Polo en ontvang binnen 4 uur een passende aanbieding.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Volkswagen Polo is een compacte personenauto van Volkswagen en is in 1975 geïntroduceerd, als de Volkswagen Polo 86. In 1981 werd de tweede generatie geïntroduceerd, met de naam Volkswagen Polo 86c. Waarna in 1994 de Polo III volgde, de Polo IV in 2002, de Polo V (6R & 6C) in 2009 en de Polo V (AW) in 2017. De Volkswagen Polo werd verkozen tot 'Auto van het jaar 2009'. De Polo is uitgerust in verschillende niveau's, zoals Easyline of Highline. En in 2012 werd de Polo uitegerust met Blue Motion, wat erg aantrekkelijk was voor de Nederlandse markt omdat de auto wegenbelasting vrij was en een versnelde investeringsaftrek gold. U least bij ShortleaseLand al een Volkswagen Polo vanaf € 399,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Volkswagen Polo dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Volkswagen Polo goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Volkswagen Polo leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers, maar ook detacheerders. 

Volkswagen Polo bij ShortleaseLand

De Volkswagen Polo behoort tot de categorie compact. U least bij ShortleaseLand al een Volkswagen Polo vanaf € 399,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Volkswagen Polo met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.