Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Volkswagen Polo shortlease vanaf € 349,00

Met de Volkswagen Polo shortlease kunt u direct de weg op. Deze klassieker wordt uit eigen voorraad geleverd. Nu nog aantrekkelijker door de lage 14% bijtelling en flexibele contractsduur. Bij Shorleaseland.nl zijn contracten altijd maandelijks opzegbaar.

Vraag nu een offerte aan
Volkswagen Polo shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Volkswagen Polo shortlease offerte

Shortleaseland.nl is er ook voor de beginnend ondernemer. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de shortlease van een Volkswagen Polo en ontvang binnen 4 uur een passende aanbieding.


 

Volkswagen Polo shortlease zonder verrassingen

Het is fijn om duidelijk inzicht te hebben in de maandelijkse kosten van uw leaseauto. Wij zorgen ervoor dat u bij een shortlease van de Volkswagen Polo niet voor verrassingen komt te staan. De maandelijkse kosten veranderen niet tijdens de contractduur en bij Shortleaseland profiteert u van all-inclusive prijzen. Dat betekent dat een leasebedrag inclusief onderhoud, reparatie, belasting en verzekeringen. Er zijn geen bijkomende kosten, u hoeft alleen nog te tanken.

Voor een shortlease Volkswagen Polo betaalt u bij Shortleaseland.nl nooit te veel, want wij bieden een laagste prijsgarantie. Omdat wij de in- en verkoop van auto’s, onderhoud en reparatie in eigen beheer houden, besparen we veel op kosten voor externe partijen. Hierdoor kunnen we u een voordelige prijs bieden én zijn we soms zelfs 50% goedkoper dan een andere leasemaatschappij.

Zakelijke shortlease Volkswagen Polo

Shortleaseland kan het beheer van uw wagenpark voor u regelen. Onze specialisten kunnen u helpen met het onderhoud, reparatie en we kunnen de administratie uit handen nemen. Hierdoor heeft u (bijna) geen omkijken meer naar uw leasewagens en kunt u zonder zorgen uw medewerkers op pad sturen. Contracten zijn maandelijks opzegbaar, dus als een werknemer niet meer werkzaam is voor uw bedrijf zit u nergens aan vast.

Niet alleen de grotere bedrijven kunnen bij Shortleaseland terecht, we zijn er ook voor de starter of ZZP-er. Zelfs als u een Volkswagen Polo shortlease voor één maand wilt afsluiten, kunnen wij iets voor u betekenen. Mobiliteitsproblemen zijn er om op te lossen. Wij nodigen u daarom uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen!

Volkswagen Polo al decennia succesvol

De Volkswagen Polo is al tientallen jaren één van de succesmodellen van de Duitse autofabrikant. Het model is al sinds 1975 in productie en was tot 2011 de kleinste telg in de Volkswagen familie. De uitvoering is door de jaren heen wel vernieuwd, waardoor de huidige Volkswagen Polo een compacte, maar sportieve wagen is. In een shortlease is dit model al vanaf € 349,00 per maand beschikbaar.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.