ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Volkswagen Touareg shortlease vanaf € 1.595,00

Vraag nu een offerte aan
Volkswagen Touareg shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Volkswagen Touareg shortlease offerte

Vul het offerteformulier in en wij sturen u binnen 4 kantooruren onze vrijblijvende offerte voor het shortleasen van deze Volkswagen Touareg.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Volkswagen Touareg is een grote SUV van het merk Volkswagen en is in 2003 geïntroduceerd. Ten opzichte van zijn voorganger is de Touareg een stuk slanker en is de auto veel eleganter vormgegeven. Daarnaast is de nieuwe Touareg 200 kilo lichter geworden. In het interieur heerst een chique ambiance, met houtlook-strips in het middenconsole en dashboard. Zowel voor- als achterin hebben passagiers voldoende bewegingsvrijheid en bieden de zetels voldoende zijdelingse steun. Met de levendige en soepel draaiende motoren beweegt de Volkswagen zich bijna soeverein voort. Daarnaast beweegt de Touareg zich lichtvoetig en vertrouwenwekkend door de bochten. U least bij ShortleaseLand al een Volkswagen Touareg vanaf € 1.595,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Volkswagen Touareg dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Volkswagen Touareg goedkoop aangeboden kan worden.

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Volkswagen Touareg leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Volkswagen Touareg bij ShortleaseLand

De Volkswagen Touareg behoort tot de categorie luxe. U least bij ShortleaseLand al een Volkswagen Touareg vanaf € 1.595,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Volkswagen Touareg met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.