ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Volkswagen up! shortlease vanaf € 299,00

Bij Shortleaseland.nl zijn contracten altijd per maand opzegbaar én profiteert u van de laagste prijsgarantie. U betaalt daardoor nooit te veel voor een Volkswagen up! shortlease. Deze zuinige wagen is nu extra aantrekkelijk door een 14% bijtellingstarief.

Vraag nu een offerte aan
Volkswagen up! shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Volkswagen up! shortlease offerte

Ook als ZZP-er of starter komt u in aanmerking voor een shortlease van de Volkswagen up!. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek binnen 4 uur het aanbod in uw mailbox.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Volkswagen Up! is een compacte stadsauto van Volkswagen en is in 2011 geïntroduceerd. De Volkswagen Up! is in 2007 eerder als conceptcar geïntroduceerd op IAA in Frankfurt. De Up! is oorspronkelijk uitgerust met een 1.0 liter 3-cilinder motor, maar in 2013 is het aanbod uitgebreid met een elektrische variant. Tegenwoordig wordt de Up! aangeboden als eco-up!, e-up!, cross up! en up! GTI. In zowel 3- als 5-deurs uitvoeringen. U least bij ShortleaseLand al een Volkswagen Up! vanaf € 299,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Volkswagen Up! dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Volkswagen Up! goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Volkswagen Up! leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers, maar ook detacheerders. 

Volkswagen Up! bij ShortleaseLand

De Volkswagen Up! behoort tot de categorie zuinig. U least bij ShortleaseLand al een Volkswagen Up! vanaf € 299,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Volkswagen Up! met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.