Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Volkswagen up! shortlease vanaf € 249,00

Bij Shortleaseland.nl zijn contracten altijd per maand opzegbaar én profiteert u van de laagste prijsgarantie. U betaalt daardoor nooit te veel voor een Volkswagen up! shortlease. Deze zuinige wagen is nu extra aantrekkelijk door een 14% bijtellingstarief.

Vraag nu een offerte aan
Volkswagen up! shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Volkswagen up! shortlease offerte

Ook als ZZP-er of starter komt u in aanmerking voor een shortlease van de Volkswagen up!. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek binnen 4 uur het aanbod in uw mailbox.


 

Ook starters leasen een Volkswagen UP!

De nieuwste telg uit de Volkswagen familie is de Volkswagen Up. De Up beschikt over een nieuwe driecilinder benzinemotor in varianten met 60 en 75 pk en is een van de zuinigste auto's met een uitstoot van respectievelijk 105 en 108 gram CO2 per kilometer, uiteraard afhankelijk van de motor. De bijtelling is dan ook minimaal! Bij ShortleaseLand staat de Volkswagen Up in de lease vanaf € 249,00 (all-in) per maand.

Of u nu een ZZP-er, starter of een gevestigd bedrijf bent, er is altijd een personenauto die u bij ShortleaseLand kunt leasen. Als u veelal projectmatig of met een variërend aantal werknemers werkt, dan kan onze flexibele opzegtermijn erg waardevol voor u zijn. Zodra een project ten einde loopt kunt u de lease immers opzeggen.

Shortlease een Volkswagen Up

Een belangrijk verschil tussen traditionele leasemaatschappijen en ShortleaseLand, is dat bij ons naast gevestigde ondernemers ook starters en ZZP-ers van harte welkom zijn. De korte termijn lease van een Volkswagen Up bij ShortleaseLand gaat gepaard met vele voordelen. Omdat de contracten na de eerste maand per maand opzegbaar zijn, loopt u als ondernemer totaal geen risico. Wanneer een project ten einde loopt of een medewerker stopt met werken, kunt u het contract per maand opzeggen. Er is dus geen afkooprisico of risico tot stilstand!

Volkswagen Up leasen

U vindt de Volkswagen Up in categorie I. Dit wil zeggen dat u bij ons al een Volkswagen Up kunt leasen vanaf slechts € 249,00 (all-in) per maand. Doordat de auto een geringe uitstoot heeft, kunt u rekenen op een extra lage bijtelling.

Het voordeel van een Volkswagen Up leasen bij ShortleaseLand zit hem uiteraard in het feit dat u geen omkijken hebt naar verzekering en belasting maar ook niet naar onderhoud of reparatie. Al deze zaken zijn inbegrepen bij het leasen van een Volkswagen Up. Dat u een Volkswagen Up al rijdt vanaf € 249,00 (all-in) is een ander bijkomend voordeel. U kunt altijd bij ons terecht om uw mobiliteitsbehoefte te vervullen, of u nu een gevestigd ondernemer of juist starter bent, een Volkswagen Up leasen is ideaal wanneer u projectmatig te werk gaat of juist een variërend aantal werknemers heeft.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.