ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Volvo V40 shortlease vanaf € 599,00

Bij Shortleaseland.nl zijn contracten altijd maandelijks opzegbaar én profiteert u van de laagste prijsgarantie. U betaalt daardoor nooit te veel voor een Volvo V40 shortlease. Wat deze auto extra aantrekkelijk maakt, is de lage 14% bijtelling.

Vraag nu een offerte aan
Volvo V40 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (All-Risk verzekering)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Inzittendenverzekering
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren

Volvo V40 shortlease offerte

Shortleaseland.nl is er ook voor de kleinere bedrijven. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de shortlease van een Volvo V40 en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat.

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen


 

De Volvo V40 is een compacte middenklasse hatchback en is in 2012 geïntroduceerd. De V40 is de opvolger van de Volvo S40, Volvo V50 en Volvo C30. De Volvo V40 is leverbaar met benzine- en dieselmotor in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak of automatische versnellingsbak. Daarnaast is de Volvo V40 leverbaar als Cross Country uitvoering, welke hoger op zijn wielen staat en voorzien is van een stoerder bodywork. U least bij ShortleaseLand al een Volvo V40 vanaf € 599,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Volvo V40 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Volvo V40 goedkoop aangeboden kan worden. 

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een Volvo V40 leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Volvo V40 bij ShortleaseLand

De Volvo V40 behoort tot de categorie comfort. U least bij ShortleaseLand al een Volvo V40 vanaf € 599,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Volvo V40 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.