Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten. Voor prijzen verwijzen
wij u graag naar de offerte-aanvraag.

Stel uzelf voor *

Volvo V40 shortlease vanaf € 549,00

14%
Diesel

Bij Shortleaseland.nl zijn contracten altijd maandelijks opzegbaar én profiteert u van de laagste prijsgarantie. U betaalt daardoor nooit te veel voor een Volvo V40 shortlease. Wat deze auto extra aantrekkelijk maakt, is de lage 14% bijtelling.

Vraag nu een offerte aan
Volvo V40 shortlease

Standaard bij de leaseprijs inbegrepen

 • Verzekering (ook voor inzittenden)
 • Motorrijtuigenbelasting (HSB)
 • Onderhoud en reparatie
 • Afschrijving
 • Pechhulp onderweg (Europa)
 • Direct gratis vervangend vervoer bij onderhoud
 • Inkoopservice van uw huidige (bedrijfs)auto

Shortlease voordelen

 • Per maand opzegbaar
 • Aanvang looptijd slechts 1 maand
 • Starters en ZZP'ers welkom
 • Extra kortingen en afspraken bij grotere wagenparken
 • Tot 50% goedkoper dan huren
 • Ruime keuze uit 14% bijtelling auto's

Volvo V40 shortlease offerte

Shortleaseland.nl is er ook voor de kleinere bedrijven. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de shortlease van een Volvo V40 en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat.


 

Volvo V40 shortlease – nu extra voordelig!

De aanschaf van een nieuwe auto is een grote investering en vooral tijdens de eerste jaren zijn de kosten voor afschrijving zeer hoog. Bij het shortleasen van een Volvo V40 hoeft u geen grote investeringen te doen en heeft u niet te maken met een dalende dagwaarde. Dit model is nu al verkrijgbaar vanaf € 549,00 per maand. Door de laagste prijsgarantie van Shortleaseland.nl betaalt u nooit te veel voor uw leasewagen.

Ook valt de Volvo V40 shortlease onder de lage 14% bijtelling. Het bijtellingspercentage wordt berekend op basis van de CO2 uitstoot van de wagen. Door de lage uitstoot van de Volvo V40 valt de auto in deze categorie. Het is tot 60 maanden mogelijk om van deze voordelige fiscale regeling te profiteren. Natuurlijk bent u niets verplicht, want bij Shortleaseland kunt u al een contract van één of twee maanden afsluiten.

Zakelijke shortlease Volvo V40

Door ons ruime acceptatiebeleid is de Volvo V40 shortlease voor ieder type ondernemer aantrekkelijk. Shortleaseland is er niet alleen voor de grote bedrijven, maar ook voor de ZZP-er en starter. Omdat u niet direct een grote investering van enkele tienduizenden euro’s hoeft te doen, is shortlease ook aantrekkelijk voor startende ondernemers.

Ondernemers die werknemers in dienst hebben zonder vast contract of ZZP-ers die regelmatig op projectbasis werken, kunnen met de shortlease van een Volvo V40 hun mobiliteitsbehoefte ad hoc vervullen. U loopt daarbij geen enkel risico omdat het contract na 1 maand, per maand opzegbaar is.

Veilig rijden met de Volvo V40

Volvo staat bekend als een van de veiligste automerken en heeft deze reputatie ook in de Volvo V40 waargemaakt. Het is de eerste auto die werd voorzien van een voetganger-airbag. Bij een aanrijding bedekt de airbag de bovenkant van de motorkap, waardoor het risico op letsel bij voetgangers aanzienlijk verlaagd wordt. Daarnaast beschikt de Volvo V40 over parkeersensoren en een City Safety systeem, dat automatisch remt als uw voorganger remt en u niet op tijd kunt reageren.

Bij Shortleaseland.nl zijn leasebedragen inclusief onderhoud, reparatie, belastingen en verzekeringen. Zelfs de inzittenden zijn meeverzekerd, zodat u zich bij een ongeval geen zorgen hoeft te maken. Met de Volvo V40 shortlease bent u verzekerd van een representatieve en veilige auto..

Volledige ontzorging vanuit onze inkoopservice

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Zo heeft u zelf geen omkijken naar een eventuele particuliere verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Vul behalve het offerte-aanvraag formulier hierboven, ook ons inkoopservice formulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.