Autoschade app

Het digitaal schadeformulier wordt overbodig door de eenvoudige autoschade app. Schade melden was nog nooit zo gemakkelijk. Deze app vervangt het papieren en digitaal schadeformulier. Een schademelding doorgeven doet u vanaf nu eenvoudig via de autoschade app. Uw schademelding wordt direct doorgestuurd aan Shortleaseland.

Vanaf nu zijn we aangesloten bij de autoschade app. Bij een schade maakt u eenvoudig gebruik van de app die u downloadt in de app store van uw smartphone. U opent de autoschade app en deze app laadt direct de juiste gegevens voor u:

  • Bedrijfsgegevens
  • Verzekeringsgegevens

Zodra u het schadeformulier verstuurd via de app krijgen wij uw schade melding automatisch binnen. Tevens maakt u na het versturen van het formulier eenvoudig een PDF voor uw eigen administratie.

Geschikt voor alle mobiele telefoons

De app is geschikt voor bijna alle mobiele telefoons. Zowel met het besturingssysteem van Apple als met een Android of Windows telefoon meldt u eenvoudig online uw schade. Download de app in uw eigen appstore via onderstaande link:

Europese autoschade app

De autoschade app wordt Europees ondersteund door de verzekeraars. Zo gebruikt u de app voor autoschades ook eenvoudig wanneer u in het buitenland bent, bijvoorbeeld voor zaken. Een ander voordeel in het buitenland is dat de autoschade app meertalig is. De app ondersteunt momenteel 6 talen:

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Frans
  • Turks
  • Pools

In de autoschade app worden alle schades automatisch door beide partijen ingevuld en doorgegeven aan ons, van een eenzijdig ongeval tot een aanrijding met een camper.

App vervangt digitaal schadeformulier

Online een schade melden gaat vanaf nu eenvoudig via de autoschade app. Deze app is namelijk te ondertekenen met een digitale handtekening, zodat de schademelding ook rechtsgeldig is. De bevestiging van de digitale handtekening via de autoschade app werkt via een sms code. Deze sms code wordt vanuit de app naar uw telefoon gestuurd.

Via de autoschade app schade melden gaat een stuk eenvoudiger dan online een schade melden. U voegt namelijk direct foto's toe aan uw schademelding. U hoeft geen tekening te maken van de toedracht van de schade. U maakt zelf foto's van de schade en voegt eventueel een korte omschrijving toe aan de schademelding in de autoschade app.

Een digitaal schadeformulier downloaden niet meer nodig? Maar hoe moet ik dan schade melden? Heeft u toch nog vragen met betrekking tot de autoschade app? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers van de schadeafdeling.