Shortlease bedrijfswagens voor koeriers

Als koerier is het belangrijk om in het bezit te zijn van een goede, betrouwbare bedrijfswagen. Je zult waarschijnlijk veel kilometers maken met de bedrijfswagen, er veel tijd in doorbrengen, waardoor het belangrijk is dat de bus comfortabel is. Maar, dat niet alleen: het is natuurlijk ook belangrijk dat de bedrijfswagen over voldoende laadruimte beschikt. Shortleaseland heeft diverse bedrijfswagens in het aanbod die geschikt zijn voor koeriers. 

 

Shortleasen voor koeriers

Een bedrijfswagen is een grote investering. Kun je óf wil je geen grote investering in één keer doen? Dan is een shortlease contract de ideale oplossing. Met een shortlease contract geniet je van optimale flexibiliteit en zit je niet vast aan een langdurig contract. Na de afgesproken leaseperiode is het contract maandelijks op te zeggen. 

Daarnaast is shortlease een vorm van (full) operational lease. Dit betekent dat alle kosten, waaronder bijvoorbeeld verzekeringen, reparatie- en onderhoudskosten en pechhulp, zijn inbegrepen in het maandelijkse bedrag. Hierdoor hoef je nergens naar om te kijken en word je volledig ontzorgd. 

De voorwaarden

Wil je als koerier een bedrijfswagen leasen bij Shortleaseland? Dan zitten hier de volgende voorwaarden aan verbonden: 
  •  Je bent 24 jaar of ouder
  • Je bent minimaal 5 jaar in het bezit van een rijbewijs
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar geen rijontzegging gehad
  • Het contract moet worden afgesloten voor een minimale duur van 6 maanden
  • Je bedrijfswagen moet worden bestickerd met jouw klantcontact gegevens
  • Je betaalt een borg van €2500
  • Het eigen risico is vastgesteld op €1000

Aanvraag voor koeriers

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?