De overgang naar een elektrisch voertuig is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook voor een onderneming erg voordelig zijn. Een elektrische bedrijfswagen leasen is dan ook een steeds populairdere optie om een elektrische bedrijfswagen in gebruik te nemen. De voordelen van het leasen van een elektrische bedrijfswagen zijn divers.

Ruime voorraad elektrische bedrijfswagens

Shortleaseland biedt een ruim aanbod elektrische bedrijfswagens. Hierbij kun je kiezen uit verschillende merken en modellen, waardoor er voor iedere onderneming wel een geschikte optie te vinden is. De voertuigen die je leaset zijn vaak (zo goed als) nieuw, dus je zit nooit met een oude auto waar je telkens problemen mee hebt.

Voordelen leasen elektrische bedrijfswagen

Het leasen van een elektrische bedrijfswagen heeft voordelen voor zowel de ondernemer als het milieu. Met een elektrisch voertuig heb je minder onderhoudskosten, waardoor je bedrijfskosten omlaag gaan. Daarnaast is het opladen van een elektrische bedrijfswagen goedkoper dan de brandstofkosten voor een reguliere bedrijfswagen, zodat je meer geld overhoudt om andere dingen te financieren.

Naast de voordelen voor de ondernemer, heeft het uiteraard ook veel voordelen voor het milieu. Elektrisch rijden veroorzaakt bijvoorbeeld minder fijnstof, waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Daarnaast produceert een elektrisch voertuig geen CO2, zodat het bijdraagt aan het beperken van de broeikasgassen. En het leasen van een bedrijfswagen is ook een stuk milieuvriendelijker dan het aanschaffen van een bedrijfswagen.

Welke elektrische bedrijfswagen kiezen?

Als je overweegt om een elektrische bedrijfswagen te gaan rijden, is het belangrijk om eerst te bepalen welke bedrijfswagen het beste bij jouw bedrijf past. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen, dus het is belangrijk om goed te kijken naar jouw wensen en behoeftes.

Je kunt bijvoorbeeld beginnen met je te verdiepen in de verschillende merken en modellen waar je uit kunt kiezen. Beslis vervolgens hoeveel vermogen je nodig hebt en hoeveel je bereid bent te betalen. Daarna kun je een selectie gaan maken van de merken en modellen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes en een definitieve keuze maken.

De conclusie die we kunnen trekken is dat het leasen van een elektrische bedrijfswagen een slimme keuze is voor ondernemers. Het heeft veel voordelen ten opzichte van het leasen van een traditionele auto en het biedt ook nog eens de mogelijkheid om je bedrijfskosten te verminderen. Kies een elektrische bedrijfswagen die goed past bij je bedrijf en de voordelen van elektrisch rijden kunnen zeer gunstig zijn.

Bekijk hier ons aanbod elektrische bedrijfswagens.

 

De voordelen van Shortleaseland

  • Grootste aanbod van Nederland
  • Soepele acceptatie 
  • Binnen 24 uur rijden
  • Levering in heel Nederland
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?