Ook tijdens een lopend contract heb je bij Shortleaseland de mogelijkheid om extra opties toe te voegen en wijzigingen in je contract aan te brengen. Zo heb je de mogelijkheid om kilometerregistratie en een laad- of tankpas toe te voegen, maar heb je ook de mogelijkheid om je auto te down- of upgraden. In deze blog vind je alles over de mogelijkheden en opties bij Shortleaseland.

Kilometerregistratie

Handmatige kilometerregistratie kan ontzettend veel tijd kosten. Je kunt dan ook erg veel van jouw tijd besparen door jouw kilometerregistratie door ons te laten uitvoeren. Daarnaast zijn professionele kilometerregistratiesystemen in de meeste gevallen ook nauwkeuriger dan een handmatige registratie. Rijd je in jouw zakelijke auto minder dan 500 kilometer privé per jaar? Dan word je vrijgesteld van bijtelling. Wel is het belangrijk om hiervoor nauwkeurig jouw kilometers bij te houden, om aan te kunnen tonen dat je niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden in dat jaar. Verder is het registreren van kilometers voor sommige bedrijven en sectoren sowieso verplicht.

Heb je interesse? Geef dit dan door via het formulier onder deze blog.

Laad- of tankpas

Met een laad- of tankpas betaal je na een laad- of tankbeurt met deze pas in plaats van met een bankpas of creditcard. Aan het einde van de maand ontvang je een factuur van alles wat er betaald is met de laad- of tankpas, waardoor je een duidelijk overzicht van de kosten kunt behouden. Daarnaast ontvang je gedetailleerde informatie over de datum van de tankbeurt en de bedragen, de locatie en de kilometerstand. Hierdoor profiteer je dus enorm van een administratief voordeel. Ook is het betalen met een tank- of laadpas niet alleen veilig, maar kun je ook nog eens de BTW terugvorderen door hier gebruik van te maken.

Heb je interesse? Geef dit dan door via het formulier onder deze blog.

Direct vervangend vervoer bij pech

In het geval van pech krijg je normaliter vervangend vervoer na 24 uur. Zou je toch liever direct vervangend vervoer willen ontvangen, en niet eerst 24 uur hoeven wachten? Dan kun je direct vervangend vervoer als extra optie toevoegen aan je leasecontract. Hiermee hoef je nooit lang te wachten in geval van pech en kun je direct weer jouw weg vervolgen.

Heb je interesse? Geef dit dan door via het formulier onder deze blog.

Aantal kilometers verhogen

Heb je bij Shortleaseland een contract afgesloten met een x aantal kilometers per jaar, maar rijd je toch meer? Dan is het verstandig om het aantal kilometers dat je jaarlijks mag rijden op te hogen. Hierdoor zal je een hoger bedrag per maand betalen, maar voorkom je ook dat je uiteindelijk de meerkilometerprijs moet betalen over de kilometers die je te veel hebt gereden. Uiteindelijk is het dus slimmer om jouw aantal kilometers te verhogen zodra je erachter komt dat je te veel kilometers maakt.

Neem contact op met jouw leaseadviseur als je meer kilometers wilt aanvragen.

Auto up- of downgraden

Het kan zo zijn dat je er tijdens een lopend contract achterkomt dat de auto toch niet de perfecte match is voor jou. Wellicht ben je op zoek naar een auto die meer ruimte biedt, die modernere technologie heeft, of die betere prestaties heeft dan de auto waarin je nu rijdt. Maar het kan ook zo zijn dat de maandelijkse kosten van je huidige auto te hoog zijn, dat je naar de stad verhuist waardoor je een ander type auto nodig hebt, of gewoon dat je (tijdelijk) minder in de auto rijdt. Gelukkig kun je jouw auto upgraden en downgraden. Als je jouw auto wilt downgraden ben je echter wel verplicht om de looptijd van jouw contract met enkele maanden te verlengen. Hierdoor bespaar je uiteindelijk wel op je maandelijkse leasekosten en rijd je in een auto die aansluit bij jouw behoeftes op dat moment.

Neem contact op met jouw leaseadviseur als je graag jouw auto wilt up- of downgraden.

Extra opties

Vul het aanvraagformulier hieronder in.

Wij nemen vervolgens contact met je op om de opties te bespreken.
Ik heb interesse in (kies één of meer opties):

Jouw gegevens

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?